headbanner

Strip stainless steel

Strip stainless steel

pedaran pondok:

rentang harga FOB: 1000-6000

Kapasitas suplai: langkung ti 30000T

Tina kuantitatif: langkung ti 2T

waktos pangiriman: 3-45 poé

Pangiriman Port: Qingdao, Shanghai, Tianjin, Ningbo, Shenzhen

 

Kategori: Plat baja tahan karat tags: 201, 202, 301, 302, 303, 304, 304L, 310S, 316, 410, Tiis digulung strip stainless steel, Tambahan teuas strip stainless steel, Hot digulung strip stainless steel, Coil stainless steel, Stainless steel panel eunteung baja, plat pola stainless steel, lambar stainless steel


Rincian produk

Tag produk

Barang Strip stainless steel
Bubuka The stainless steel strip ngan saukur hiji extension tina piring stainless steel ultra-ipis.Ieu utamana pelat baja sempit tur panjang dihasilkeun pikeun minuhan kaperluan séktor industri béda pikeun produksi industri rupa-rupa logam atawa produk mékanis.Aya loba jenis sabuk stainless steel, nu loba dipaké: 201 sabuk stainless steel, 202 sabuk stainless steel, 304 sabuk stainless steel, 301 sabuk stainless steel, 302 sabuk stainless steel, 303 sabuk stainless steel, 316 sabuk stainless steel, J4 sabuk stainless steel, sabuk stainless steel 309S, sabuk stainless steel 316L, sabuk stainless steel 317L, sabuk stainless steel 310S, sabuk beusi stainless steel 430, jsb.
Standar ASTM, DIN, ISO, EN, JIS, GB, jsb.
Bahan 201, 202, 301, 302, 303, S303, 304, 304L, 304N, 304LN, 305, 309S, 310S, 316. 329, 405, 430, 434, XM27, 403, 410, 416, 420, 431, jsb.
Ukuran Ketebalan: 0.3-12mm, atanapi sakumaha sarat anjeunWidth: 600-2000mm, atanapi sakumaha sarat anjeun

Panjangna: 1000-6000mm, atanapi sakumaha sarat anjeun

Beungeut 2B, BA, NO.1, NO.4, NO.8, 8K, eunteung, checkered, embossed, hairline, blast keusik, sikat satin, etching, jsb.
Aplikasi Aya loba klasifikasi strips stainless steel, sarta stainless steels béda boga wewengkon aplikasi béda.Paling belts stainless steel dipaké dina konstruksi, produksi industri jeung widang lianna.Sabuk stainless steel ngagaduhan seueur ciri anu saé, sapertos résistansi suhu luhur, résistansi deformasi, sareng résistansi korosi, ku kituna tiasa dianggo dina konstruksi sareng industri anu sanés.Minyak bumi, kadaharan, kimia, konstruksi, kakuatan listrik, mesin, papermaking, shipbuilding, widang boiler, jsb.
Bungkusan Paket ékspor standar, atanapi upami diperyogikeun.
istilah harga Ex-karya, FOB, CIF, CFR, jsb.
pangmayaran T / T, L / C, Western Union, jsb.
Sertipikat ISO, SGS, BV.
5-3 (1)
4

meunteun customer

Ieu mangrupikeun perusahaan anu terhormat, aranjeunna gaduh tingkat manajemén bisnis anu luhur, kualitas produk sareng jasa anu saé, unggal kerjasama dijamin sareng gumbira!

 

Sacara umum, urang wareg jeung sagala aspek, mirah,-kualitas luhur, pangiriman gancang jeung gaya procuct alus, urang bakal boga gawé babarengan nurutan-up!

 

Perusahaan tiasa ngiringan parobihan dina pasar industri ieu, pembaruan produk gancang sareng hargana murah, ieu kerjasama kadua urang, saé.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami