headbanner

Coil strip stainless steel

Coil strip stainless steel

pedaran pondok:

rentang harga FOB: 1000-6000

Kapasitas suplai: langkung ti 30000T

Tina kuantitatif: langkung ti 2T

waktos pangiriman: 3-45 poé

Pangiriman Port: Qingdao, Shanghai, Tianjin, Ningbo, Shenzhen

 

Kategori: Plat baja tahan karat tags: 301, 302, 304, 304L, 310S, 316, 316L, 316N, 317, 321, 410, 416, 420, Tiis digulung strip stainless steel, Strip stainless steel digulung panas, Strip stainless steel digulung panas , Coil stainless steel, strip stainless steel, strip stainless steel ultra-ipis


Rincian produk

Tag produk

Barang band stainless steel
Bubuka The stainless steel strip ngan hiji extension tina pelat stainless steel ultra-ipis, pelat baja sempit tur panjang.Aya loba jenis strip stainless steel, nu utamana mangrupa pelat baja sempit tur panjang dihasilkeun pikeun minuhan kaperluan séktor industri béda pikeun produksi industrial rupa-rupa logam atawa produk mékanis.Dibagi kana strip tiis-digulung sarta strip panas-digulung, mibanda konduktivitas termal handap sarta lalawanan listrik leuwih luhur batan beusi murni.
Standar ASTM, DIN, ISO, EN, JIS, GB, jsb.
Bahan 201, 202, 301, 302, 303, S303, 304, 304L, 304N, 304LN, 305, 309S, 310S, 316. 329, 405, 430, 434, XM27, 403, 410, 416, 420, 431, jsb.
Ukuran Ketebalan: 0.3-12mm, atanapi sakumaha sarat anjeun

lebar: 600-2000mm, atawa sakumaha sasuai ka nu Anjeun

Panjangna: 1000-6000mm, atanapi sakumaha sarat anjeun

Beungeut BA, 2B, 2D, NO.4, HL, SB, eunteung, jsb.
Aplikasi Hal ieu loba dipaké dina rékayasa pelestarian panas, telekomunikasi, kakuatan listrik, pipelines industri jeung hoses dina widang processing dahareun, industri pétrokimia atawa manufaktur.Ieu mangrupa aksésori penting indispensable di sagala rupa alat industri 'sarta garis assembly otomatis modern.
Bungkusan Paket ékspor standar, atanapi upami diperyogikeun.
istilah harga Ex-karya, FOB, CIF, CFR, jsb.
pangmayaran T / T, L / C, Western Union, jsb.
Sertipikat ISO, SGS, BV.
5-3
3-3

meunteun customer

Barang kakara katampi, kami wareg pisan, supplier anu saé pisan, ngarepkeun usaha pengkuh pikeun ngalakukeun anu langkung saé.

 

Kualitas Luhur, Efisiensi Luhur, Kreatif sareng Integritas, patut gaduh kerjasama jangka panjang!Ningali maju ka gawé babarengan hareup!

 

Kami mitra jangka panjang, teu aya kuciwa unggal waktu, urang miharep pikeun ngajaga silaturahim ieu engké!


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami