headbanner

Strip stainless steel

Strip stainless steel

pedaran pondok:

rentang harga FOB: 1000-6000

Kapasitas suplai: langkung ti 30000T

Tina kuantitatif: langkung ti 2T

waktos pangiriman: 3-45 poé

Pangiriman Port: Qingdao, Shanghai, Tianjin, Ningbo, Shenzhen

Kategori: Plat baja tahan karat tags: 201, 302, 304, 304L, 304N, 316, 316L, 316LN, 317, 321, 403, 420, Tiis digulung strip stainless steel, Ekstra teuas stainless steel strip, Hot digulung stainless steel strip, coil baja, panel eunteung stainless steel, plat pola stainless steel, strip stainless steel


Rincian produk

Tag produk

Barang Strip stainless steel ultra-ipis
Bubuka The ultra-ipis stainless steel strip ngan saukur hiji extension tina piring stainless steel ultra-ipis.Ieu utamana pelat baja sempit tur panjang dihasilkeun pikeun minuhan kaperluan séktor industri béda pikeun produksi industri rupa-rupa logam atawa produk mékanis.301 strip stainless steel ultra-ipis boga ductility alus tur dipaké pikeun ngabentuk produk.Ogé bisa hardened ku processing mékanis.Weldability alus.Résistansi abrasion sareng kakuatan kacapean langkung saé tibatan 304 stainless steel.Dibandingkeun sareng 304, eusi Cr sareng Ni langkung handap, sareng magnét saatos ngagulung tiis.
Standar ASTM, DIN, ISO, EN, JIS, GB, jsb.
Bahan 201, 202, 301, 302, 303, S303, 304, 304L, 304N, 304LN, 305, 309S, 310S, 316. 329, 405, 430, 434, XM27, 403, 410, 416, 420, 431, jsb.
Ukuran Ketebalan: 0.3-12mm, atanapi sakumaha sarat anjeunWidth: 600-2000mm, atanapi sakumaha sarat anjeun

Panjangna: 1000-6000mm, atanapi sakumaha sarat anjeun

Beungeut 2B.NO.1., NO.4, HL, BA, 8K Eunteung atawa ngaropéa.
Aplikasi Bahan pangan, Gas, metalurgi, biologi, éléktron, kimia, minyak bumi, alat keur ngagolakkeun, tanaga nuklir, alat médis, pupuk, jsb.
Bungkusan Paket ékspor standar, atanapi upami diperyogikeun.
istilah harga Ex-karya, FOB, CIF, CFR, jsb.
pangmayaran T / T, L / C, Western Union, jsb.
Sertipikat ISO, SGS, BV.
5-3 (1)
4

meunteun customer

Pausahaan boga reputasi alus di industri ieu, sarta tungtungna eta dibuktikeun yén milih aranjeunna mangrupakeun pilihan alus.

 

Kualitas Luhur, Efisiensi Luhur, Kreatif sareng Integritas, patut gaduh kerjasama jangka panjang!Ningali maju ka gawé babarengan hareup!

 

Pabrikan ieu tiasa tetep ningkatkeun sareng nyampurnakeun produk sareng jasa, éta saluyu sareng aturan persaingan pasar, perusahaan anu kompetitif.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami