headbanner

Bar pasagi stainless steel

Bar pasagi stainless steel

pedaran pondok:

rentang harga OB: 1000-6000

Kapasitas suplai: langkung ti 30000T

Tina kuantitatif: langkung ti 2T

waktos pangiriman: 3-45 poé

Pangiriman Port: Qingdao, Shanghai, Tianjin, Ningbo, Shenzhen

Kategori: Profil baja tahan karat tags: 201, 301, 302, 304L, 304N, 310S, 316N, 317L, 321, 416, Sudut baja tahan karat, Bar datar stainless steel, Balok H baja tahan karat, Batang héksagonal stainless steel, Baja tahan karat I -beam, ingot stainless steel, rod buleud stainless steel, kawat stainless steel


Rincian produk

Tag produk

Barang rod pasagi stainless steel
Bubuka Rod pasagi stainless steel mangrupakeun bahan baja pasagi kalawan lalawanan korosi alus, résistansi panas, kakuatan hawa lemah sareng sipat mékanis;eta boga workability panas alus kayaning stamping na bending, sarta euweuh fenomena hardening perlakuan panas (non-magnét, lajeng nganggo warm- 196 ℃ ~ 800 ℃).Di antarana, 303 mangrupakeun bahan unik dina bar, nu kagolong kana gampang balik (motong) bahan, nu utamana dipaké pikeun motong on lathes otomatis.Sejen: 304F, 303CU, sareng 316F ogé bahan anu gampang dipotong.Spésifikasi: Ф1mm~Ф280mm.
Standar ASTM, DIN, ISO, EN, JIS, GB, jsb.
Bahan 304, 304L, 321, 316, 316L, 310S, 630, 1Cr13, 2Cr13, 3Cr13, 1Cr17Ni2, baja duplex, baja antibakteri jeung bahan séjén!
Ukuran Diaméterna: 2mm-200mm, atawa sakumaha sasuai ka nu Anjeun

Panjangna: 1000-12000mm, atawa sakumaha sasuai ka nu Anjeun

Beungeut Beungeut hideung, péngkolan, panggilingan, grinding, polishing, jsb.
Aplikasi Loba dipaké dina nyieun casting paeh, extruding termal paeh pikeun machining bagian casting aluminium, parabot pikeun punching liang, rod inti, jsb
Bungkusan Paket ékspor standar, atanapi upami diperyogikeun.
istilah harga Ex-karya, FOB, CIF, CFR, jsb.
pangmayaran T / T, L / C, Western Union, jsb.
Sertipikat ISO, SGS, BV.
22-1

meunteun customer

Pabrikan ieu tiasa tetep ningkatkeun sareng nyampurnakeun produk sareng jasa, éta saluyu sareng aturan persaingan pasar, perusahaan anu kompetitif.

 

Salaku Samaun industri ieu, urang tiasa nyarios yén perusahaan tiasa janten pamimpin di industri, pilih aranjeunna leres.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami