headbanner

tabung seamless stainless steel

tabung seamless stainless steel

pedaran pondok:

rentang harga FOB: 1000-6000

Kapasitas suplai: langkung ti 30000T

Tina kuantitatif: langkung ti 2T

waktos pangiriman: 3-45 poé

Pangiriman Port: Qingdao, Shanghai, Tianjin, Ningbo, Shenzhen

Kategori: pipah baja tahan karat tags: 201, 202, 301, 302, 303, 304, 316LN, 317, 321, 410, Diaméter badag pipa stainless steel mulus, Stainless steel pipah dilas caang, Tabung kapilér stainless steel, Tube rectangular stainless steel, Stainless steel tube seamless, stainless steel tube ngawangun, Stainless steel tube pasagi, stainless steel U-tube


Rincian produk

Tag produk

Barang Diaméter leutik stainless steel tube seamless / pipa
Bubuka Pipa baja seamless kalayan diaméter luar leutik bisa disebut pipa baja seamless leutik-diaméterna.Pipa baja seamless leutik-diaméterna ogé bisa dibagi kana: pipa baja seamless leutik-diaméterna jeung kelim lempeng (disebut oge dilas) pipa baja seamless leutik-diaméterna.Diaméter luar pipa baja nyaéta 89mm atanapi kirang, 4mm atanapi langkung;sadayana tiasa sacara koléktif disebut pipa baja seamless diaméter leutik.
Standar ASTM, DIN, ISO, EN, JIS, GB, jsb.
Bahan 201, 202, 301, 302, 303, S303, 304, 304L, 304N, 304LN, 305, 309S, 310S, 316. 329, 405, 430, 434, XM27, 403, 410, 416, 420, 431, jsb.
Ukuran Ketebalan: 0.1mm-50mm, atanapi sakumaha sarat anjeun

Diaméter luar: 10mm-1500mm, atawa sakumaha sasuai ka nu Anjeun

Panjangna: 1000-12000mm, atawa sakumaha sasuai ka nu Anjeun

Beungeut No.1, 2B, BA, 8K Eunteung, Hairline, satin, Embossed, sikat, No.4, HL, matt, pilem PVC, pilem laser, jsb.
Aplikasi lingkungan laut, pétrokimia, pupuk, pemurnian minyak, minyak jeung gas alam, lampu / dahareun, bubur kertas jeung nyieun kertas, énergi jeung industri panyalindungan lingkungan, jsb.
Bungkusan Paket ékspor standar, atanapi upami diperyogikeun.
istilah harga Ex-karya, FOB, CIF, CFR, jsb.
pangmayaran T / T, L / C, Western Union, jsb.
Sertipikat ISO, SGS, BV.
13-2
9-1 (1)

meunteun customer

Éta leres-leres untung pikeun pendak sareng supplier anu saé, ieu mangrupikeun kerjasama anu paling sugema, panginten urang bakal damel deui!

 

Kualitas produk anu saé, sistem jaminan kualitas parantos lengkep, unggal tautan tiasa naroskeun sareng ngabéréskeun masalahna tepat waktu!

 

Staf layanan palanggan sarta lalaki jualan pisan kasabaran sarta aranjeunna sadayana alus dina basa Inggris, datangna produk ogé pisan timely, a supplier alus.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami