headbanner

Pipa seamless stainless steel

Pipa seamless stainless steel

pedaran pondok:

rentang harga FOB: 1000-6000

Kapasitas suplai: langkung ti 30000T

Tina kuantitatif: langkung ti 2T

waktos pangiriman: 3-45 poé

 

Pangiriman Port: Qingdao, Shanghai, Tianjin, Ningbo, Shenzhen

Kategori: pipah stainless steel tags: 201, 302, 304, 310S, 316L, 316LN, 321, 403, 410, 416, 420, 430, 431, S321, Diaméter leutik stainless steel tube seamless, Stainless steel tube dilas caang tube hiasan, stainless steel tube rectangular, stainless steel tube seamless, stainless steel tube pasagi


Rincian produk

Tag produk

Barang Diaméter badag stainless steel pipe seamless / tube
Standar ASTM, DIN, ISO, EN, JIS, GB, jsb.
Bahan 201, 202, 301, 302, 303, S303, 304, 304L, 304N, 304LN, 305, 309S, 310S, 316. 329, 405, 430, 434, XM27, 403, 410, 416, 420, 431, jsb.
Ukuran Ketebalan: 0.1mm-50mm, atanapi sakumaha sarat anjeun

Diaméter luar: 10mm-1500mm, atawa sakumaha sasuai ka nu Anjeun

Panjangna: 1000-12000mm, atawa sakumaha sasuai ka nu Anjeun

Beungeut No.1, 2B, BA, 8K Eunteung, Hairline, satin, Embossed, sikat, No.4, HL, matt, pilem PVC, pilem laser, jsb.
Aplikasi Alat-alat médis, industri pangan, bahan Konstruksi, utensils Dapur, jsb.
Ékspor ka Amérika, Australia, Brazil, Kanada, Peru, Iran, Italia, India, Britania Raya, Arab, jsb.
Bungkusan Paket ékspor standar, atanapi upami diperyogikeun.
istilah harga Ex-karya, FOB, CIF, CFR, jsb.
pangmayaran T / T, L / C, Western Union, jsb.
Sertipikat ISO, SGS, BV.
9-2
12-2

meunteun customer

Pabrikan masihan kami diskon ageung dina premis pikeun mastikeun kualitas produk, hatur nuhun pisan, kami bakal milih perusahaan ieu deui.

Staf layanan palanggan sarta lalaki jualan pisan kasabaran sarta aranjeunna sadayana alus dina basa Inggris, datangna produk ogé pisan timely, a supplier alus.

Produk perusahaan tiasa nyumponan kabutuhan urang anu rupa-rupa, sareng hargana murah, anu paling penting nyaéta kualitasna ogé saé pisan.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami