headbanner

stainless steel l-beam

stainless steel l-beam

pedaran pondok:

rentang harga FOB: 1000-6000

Kapasitas suplai: langkung ti 30000T

Tina kuantitatif: langkung ti 2T

waktos pangiriman: 3-45 poé

Pangiriman Port: Qingdao, Shanghai, Tianjin, Ningbo, Shenzhen

 

Kategori: Profil baja tahan karat tags: 302, 304L, 304N, 316L, 316LN, 316N, 316Ti, 317, 317L, Sudut baja tahan karat, Saluran stainless steel, Bar datar baja tahan karat, H-beam stainless steel, Batang héksagonal stainless steel, Stainless steel rod héksagonal ingot baja, rod buleud stainless steel, rod pasagi stainless steel, kawat stainless steel


Rincian produk

Tag produk

Barang stainless steel I-beam
Bubuka Komposisi kimia tina stainless steel I-beam milik runtuyan baja digulung pikeun struktur umum, sarta indexes inspeksi utama anu C, Bungbulang, P, S. Numutkeun sasmita béda, eusina béda, rentang perkiraan nyaeta C <0.08 %, Bungbulang: 2.0, P<0.035%, S<0.03%.Standar nasional: GB13296-97, GB / T14976-2002, GB / T14975-2002 Standar Amérika: ASTM A312 / A312M, ASTM A213 / A213M, ASTM A269 / A269M standar Jerman: DIN 2462 standar Jepang: JIS G3 standar lianna konsumén Nyadiakeun produksi baku.
Standar ASTM, DIN, ISO, EN, JIS, GB, jsb.
Bahan 201, 202, 301, 302, 303, S303, 304, 304L, 304N, 304LN, 305, 309S, 310S, 316. 329, 405, 430, 434, XM27, 403, 410, 416, 420, 431, jsb.
Ukuran Luhur: 100-800mm, atanapi sakumaha sarat anjeun

lebar: 50-180mm, atawa sakumaha sasuai ka nu Anjeun

Ketebalan: 3-20mm, atanapi sakumaha sarat anjeun

Panjangna: 6m-12m, atanapi sakumaha sarat anjeun

Beungeut Galvanized, coated, minyak atawa salaku sarat Anjeun.
Aplikasi Bahan anu loba dipaké dina produk hardware, mesin médis, mesin dahareun, kapal, mobil, panto na jandéla, jati, mesin badag, jsb.
Bungkusan Paket ékspor standar, atanapi upami diperyogikeun.
istilah harga Ex-karya, FOB, CIF, CFR, jsb.
pangmayaran T / T, L / C, Western Union, jsb.
Sertipikat ISO, SGS, BV.
30-1

meunteun customer

Pabrikan masihan kami diskon ageung dina premis pikeun mastikeun kualitas produk, hatur nuhun pisan, kami bakal milih perusahaan ieu deui.

 

Sikep staf layanan palanggan pisan ikhlas sareng balesanna pas sareng detil pisan, ieu ngabantosan pisan pikeun deal kami, hatur nuhun.

 

Pausahaan boga reputasi alus di industri ieu, sarta tungtungna eta dibuktikeun yén milih aranjeunna mangrupakeun pilihan alus.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami