headbanner

Ingot stainless steel

Ingot stainless steel

pedaran pondok:

rentang harga FOB: 1000-6000

Kapasitas suplai: langkung ti 30000T

Tina kuantitatif: langkung ti 2T

waktos pangiriman: 3-45 poé

Pangiriman Port: Qingdao, Shanghai, Tianjin, Ningbo, Shenzhen

Kategori: Profil baja tahan karat tags: 304, 304L, 310S, 316L, 316LN, 316N, 317, 321, 403, 410, 416, 420, 430, Saluran Stainless Steel, Baja tahan karat H-beam, Balok I stainless steel rod buleud baja, rod pasagi stainless steel, kawat stainless steel


Rincian produk

Tag produk

Barang Ingot stainless steel
Bubuka Cai stainless steel dituang kana kapang ngaliwatan ladle ka solidify pikeun ngabentuk ingot baja.Saatos baja molten ieu smelted dina tungku steelmaking, éta kudu tuang kana ingot atanapi billet tina bentuk nu tangtu saméméh éta bisa diolah.Prosés tuang a ingot stainless steel kalawan kapang disebut minangka ingot pikeun pondok.Ingot stainless steel masih bahan baku utama pikeun produksi rolling baja.Kualitas ingot stainless steel, status bentuk ingot sarta beurat na maénkeun peran anu kacida penting dina produksi rolling baja.Dina produksi rolling baja, sajaba rupa-rupa pabrik mekar nu bisa ngagunakeun ingot baja salaku bahan baku, sababaraha pabrik rolling husus-Tujuan sarta sababaraha sedeng jeung beurat pabrik rolling plat ogé ngagunakeun ingots baja salaku bahan baku.Seueur UKM leutik sareng sedeng di nagara kuring ogé nganggo ingot baja leutik salaku bahan baku pikeun pabrik rolling produk rengse..Eusi utama seleksi ingot stainless steel nyaéta leres milih jinis ingot baja, beuratna, sareng bentuk sareng ukuran bagian melintang.
Standar ASTM, DIN, ISO, EN, JIS, GB, jsb.
Bahan 201, 202, 301, 302, 303, S303, 304, 304L, 304N, 304LN, 305, 309S, 310S, 316. 329, 405, 430, 434, XM27, 403, 410, 416, 420, 431, jsb.
Ukuran Unit beurat: 320Kg ~ 35000Kg, atawa salaku sarat Anjeun
Beungeut Motong, galvanis, jsb.
Aplikasi Mibanda rupa-rupa aplikasi, kaasup baja keur manufaktur mesin jeung baja keur wangunan luhur-naékna, kitu ogé baja pikeun kakuatan listrik, kaasup baja keur tanaga nuklir, kakuatan termal, kakuatan angin jeung PLTA, jsb.
Bungkusan Paket ékspor standar, atanapi upami diperyogikeun.
istilah harga Ex-karya, FOB, CIF, CFR, jsb.
pangmayaran T / T, L / C, Western Union, jsb.
Sertipikat ISO, SGS, BV.
30-1

meunteun customer

Pabrik ngagaduhan alat-alat canggih, staf anu berpengalaman sareng tingkat manajemén anu saé, janten kualitas produk ngagaduhan jaminan, kerjasama ieu santai sareng bagja!

 

Perwakilan layanan palanggan ngajelaskeun rinci pisan, sikep palayanan saé pisan, balesan pas pisan sareng komprehensif, komunikasi anu bagja!Urang ngaharepkeun boga kasempetan pikeun cooperate.

 

Staf téknis pabrik henteu ngan ukur gaduh téknologi tingkat luhur, tingkat basa Inggrisna ogé saé pisan, ieu mangrupikeun pitulung anu hadé pikeun komunikasi téknologi.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami