headbanner

Bar héksagonal stainless steel

Bar héksagonal stainless steel

pedaran pondok:

rentang harga FOB: 1000-6000

Kapasitas suplai: langkung ti 30000T

Tina kuantitatif: langkung ti 2T

waktos pangiriman: 3-45 poé

Pangiriman Port: Qingdao, Shanghai, Tianjin, Ningbo, Shenzhen

Kategori: Profil baja tahan karat tags: 303, 304L, 310S, 316L, 316LN, 317L, 321, 410, 416, 420, 430, Sudut baja tahan karat, Saluran Stainless Steel, Bar datar stainless steel, Baja tahan karat H-beam, Baja tahan karat I-beam, rod buleud stainless steel, rod pasagi stainless steel, kawat stainless steel


Rincian produk

Tag produk

Barang rod héksagonal stainless steel
Bubuka Bar héksagonal nyaéta padet, strip panjang stainless steel kalawan cross-bagian héksagonal.Cai mibanda kualitas permukaan alus teuing jeung kacaangan alus;eta boga lalawanan korosi kuat, kakuatan tensile tinggi jeung kakuatan kacapean tinggi;komposisi kimia stabil sarta baja murni.eusi inklusi low.
Standar ASTM, DIN, ISO, EN, JIS, GB, jsb.
Bahan 201, 202, 301, 302, 303, S303, 304, 304L, 304N, 304LN, 305, 309S, 310S, 316. 329, 405, 430, 434, XM27, 403, 410, 416, 420, 431, jsb.
Ukuran Ukuran: 6mm-100mm, atawa sakumaha sasuai ka nu Anjeun

Panjangna: 1000-12000mm, atawa sakumaha sasuai ka nu Anjeun

Beungeut Beungeut hideung, péngkolan, panggilingan, grinding, polishing, jsb.
Aplikasi Loba dipaké dina nyieun casting paeh, extruding termal paeh pikeun machining aluminium casting bagian, parabot pikeun punching liang, rod inti, bagian Otomatis, elevators, parabot dapur, pembuluh tekanan sarta widang lianna geus narima ogé ku pamaké.
Ékspor ka Amérika, Australia, Brazil, Kanada, Peru, Iran, Italia, India, Britania Raya, Arab, jsb.
Bungkusan Paket ékspor standar, atanapi upami diperyogikeun.
istilah harga Ex-karya, FOB, CIF, CFR, jsb.
pangmayaran T / T, L / C, Western Union, jsb.
Sertipikat ISO, SGS, BV.
14-1

meunteun customer

Klasifikasi produk rinci pisan anu tiasa akurat pisan pikeun nyumponan paménta urang, grosir profésional.

 

Lega rentang, kualitas alus, harga lumrah jeung layanan alus, alat-alat canggih, bakat alus teuing jeung kakuatan téhnologi terus strengthened, pasangan bisnis nice.

 

Staf anu terampil, well-dilengkepan, prosés téh spésifikasi, produk minuhan sarat jeung pangiriman dijamin, pasangan pangalusna!


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami