headbanner

Tabung bursa panas stainless steel

Tabung bursa panas stainless steel

pedaran pondok:

rentang harga FOB: 1000-6000

Kapasitas suplai: langkung ti 30000T

Tina kuantitatif: langkung ti 2T

waktos pangiriman: 3-45 poé

Pangiriman Port: Qingdao, Shanghai, Tianjin, Ningbo, Shenzhen

Kategori: pipah stainless steel tags: 201, 302, 304, 304L, 304N, 310S, 316, 316L, 316Ti, 317L, 321, 416, 431, Diaméter leutik stainless steel tube seamless, Stainless steel tube capillary caang , Stainless steel tube hiasan, Stainless steel tube pasagi stainless steel tube ngawangun


Rincian produk

Tag produk

Barang Tube/pipa penukar panas stainless steel
Bubuka Pipa bursa panas mangrupakeun salah sahiji elemen exchanger panas sarta disimpen dina silinder keur bursa panas antara dua media.Cai mibanda konduktivitas termal tinggi jeung sipat isothermal alus.Ieu mangrupikeun alat anu tiasa gancang mindahkeun énergi panas tina hiji titik ka titik anu sanés, sareng ampir teu aya leungitna panas, ku kituna disebut superkonduktor transfer panas, sareng konduktivitas termalna rébuan kali tina tambaga.
Standar ASTM, DIN, ISO, EN, JIS, GB, jsb.
Bahan 201, 202, 301, 302, 303, S303, 304, 304L, 304N, 304LN, 305, 309S, 310S, 316. 329, 405, 430, 434, XM27, 403, 410, 416, 420, 431, jsb.
Ukuran Ketebalan: 2mm-40mm, atanapi sakumaha sarat anjeun

Diaméter luar: 6mm-630mm, atawa sakumaha sasuai ka nu Anjeun

Panjangna: 1000-12000mm, atawa sakumaha sasuai ka nu Anjeun

Beungeut 180G, 320G, 400G Satin / Hairline 400G, 500G, 600G atanapi 800G Eunteung finish, jsb.
Aplikasi Konstruksi hiasan, upholstery, instrumen industri, jsb.
Bungkusan Paket ékspor standar, atanapi upami diperyogikeun.
istilah harga Ex-karya, FOB, CIF, CFR, jsb.
pangmayaran T / T, L / C, Western Union, jsb.
Sertipikat ISO, SGS, BV.

meunteun customer

Ngomongkeun kerjasama ieu sareng produsén Cina, kuring ngan ukur hoyong nyarios "well dodne", kami wareg pisan.

 

Klasifikasi produk rinci pisan anu tiasa akurat pisan pikeun nyumponan paménta urang, grosir profésional.

 

Pausahaan boga sumberdaya euyeub, mesin canggih, pagawe ngalaman tur jasa unggulan, miharep anjeun tetep ngaronjatkeun tur perfecting produk anjeun sarta jasa, miharep anjeun hadé!


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami