headbanner

Bar datar stainless steel

Bar datar stainless steel

pedaran pondok:

rentang harga FOB: 1000-6000

Kapasitas suplai: langkung ti 30000T

Tina kuantitatif: langkung ti 2T

waktos pangiriman: 3-45 poé

Pangiriman Port: Qingdao, Shanghai, Tianjin, Ningbo, Shenzhen

Kategori: Profil baja tahan karat tags: 301, 304N, 310S, 316L, 316LN, 316N, 317L, 321, 410, 416, 420, 430, Saluran Stainless Steel, Baja H-beam stainless steel, Batang baja héksagonal stainless steel balok, rod buleud stainless steel, rod pasagi stainless steel, kawat stainless steel


Rincian produk

Tag produk

Barang Bar datar stainless steel
Bubuka Stainless steel baja datar nyaéta baja rectangular kalawan edges rada murni.The billet bahan baku pikeun produksi stainless steel steels datar anu low-karbon billet baja pasagi, sarta rengse stainless steel steels datar dikirimkeun dina kaayaan panas-digulung, tiis-digulung atawa panas-digulung.Stainless steel baja datar tiasa baja semi-rengse.Aya tiis digambar digosok stainless steel baja datar jeung asam panas-digulung sandblasted bodas stainless steel baja datar.Stainless steel baja datar bisa diwangun ku rupa-rupa komponén stress-bearing nurutkeun kabutuhan béda tina struktur, sarta ogé bisa dipaké salaku sambungan antara komponén.

 

Standar ASTM, DIN, ISO, EN, JIS, GB, jsb.
Bahan 201, 202, 301, 302, 303, S303, 304, 304L, 304N, 304LN, 305, 309S, 310S, 316. 329, 405, 430, 434, XM27, 403, 410, 416, 420, 431, jsb.
Ukuran Ketebalan: 2-60mm, atanapi sakumaha sarat anjeun

lebar: 10-500mm, atawa sakumaha sasuai ka nu Anjeun

Panjangna: 1000-12000mm, atawa sakumaha sasuai ka nu Anjeun

Beungeut Hideung, Digosok, Sikat, Mill, Pickled, Caang, Peeled, grinding, jsb.
Aplikasi Hal ieu loba dipaké dina sagala rupa struktur wangunan jeung struktur rékayasa, kayaning wangunan balok, sasak, munara transmisi kakuatan, ngangkat jeung transporting mesin, kapal, furnaces industri, munara réaksi, rak wadahna, pager, kapal transmisi kakuatan, kandaraan, jsb.
Bungkusan Paket ékspor standar, atanapi upami diperyogikeun.
istilah harga Ex-karya, FOB, CIF, CFR, jsb.
pangmayaran T / T, L / C, Western Union, jsb.
Sertipikat ISO, SGS, BV.
24-1

meunteun customer

Perusahaan tiasa ngiringan parobihan dina pasar industri ieu, pembaruan produk gancang sareng hargana murah, ieu kerjasama kadua urang, saé.

 

Manajer penjualan pisan sabar, urang komunikasi ngeunaan tilu poé saméméh urang mutuskeun pikeun cooperate, tungtungna, kami pisan wareg jeung gawé babarengan ieu!

 

Klasifikasi produk rinci pisan anu tiasa akurat pisan pikeun nyumponan paménta urang, grosir profésional.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami