headbanner

tabung hiasan stainless steel

tabung hiasan stainless steel

pedaran pondok:

rentang harga FOB: 1000-6000

Kapasitas suplai: langkung ti 30000T

Tina kuantitatif: langkung ti 2T

waktos pangiriman: 3-45 poé

Pangiriman Port: Qingdao, Shanghai, Tianjin, Ningbo, Shenzhen

Kategori: pipah stainless steel tags: 201, 303, 304, 304N, 316, 316LN, 316Ti, 317L, 430, 431, Stainless steel tube dilas caang, pipah kapilér stainless steel, Tabung buleud stainless steel, Stainless steel tube seamless, Stainless steel tabung ngawangun, pipah spiral stainless steel, pipe dilas stainless steel


Rincian produk

Tag produk

Barang Pipa / pipa hiasan stainless steel
Bubuka Pipa hiasan stainless steel disebut oge stainless steel dilas pipe baja keur pondok, pipe dilas, ilahar dipaké baja atawa baja strips anu dilas sarta dibentuk sanggeus Unit jeung paeh nu crimped.Pipa baja dilas ngagaduhan prosés produksi anu sederhana, efisiensi produksi anu luhur, seueur jinis sareng spésifikasi, sareng alat anu kirang, tapi kakuatan umum langkung handap tina pipa baja seamless.
Standar ASTM, DIN, ISO, EN, JIS, GB, jsb.
Bahan 201, 202, 301, 302, 303, S303, 304, 304L, 304N, 304LN, 305, 309S, 310S, 316. 329, 405, 430, 434, XM27, 403, 410, 416, 420, 431, jsb.
Ukuran Ketebalan: 0.1mm-50mm, atanapi sakumaha sarat anjeun

Diaméter luar: 10mm-1500mm, atawa sakumaha sasuai ka nu Anjeun

Panjangna: 1000-12000mm, atawa sakumaha sasuai ka nu Anjeun

Beungeut Eunteung Polandia, Satin Polandia, Tanpa Polandia, NO.1, NO.4, jsb.
Aplikasi Sapertos minyak, gas alam, cai, gas, uap, sareng sajabana, salian ti éta, nalika kakuatan bending sareng torsi sami, beuratna langkung hampang, janten ogé seueur dianggo dina pembuatan bagian mékanis sareng struktur rékayasa.
Bungkusan Paket ékspor standar, atanapi upami diperyogikeun.
istilah harga Ex-karya, FOB, CIF, CFR, jsb.
pangmayaran T / T, L / C, Western Union, jsb.
Sertipikat ISO, SGS, BV.
19-1
14-1 (2)

meunteun customer

Staf téknis pabrik henteu ngan ukur gaduh téknologi tingkat luhur, tingkat basa Inggrisna ogé saé pisan, ieu mangrupikeun pitulung anu hadé pikeun komunikasi téknologi.

 

Manajer penjualan pisan sabar, urang komunikasi ngeunaan tilu poé saméméh urang mutuskeun pikeun cooperate, tungtungna, kami pisan wareg jeung gawé babarengan ieu!

 

Rupa-rupa produk lengkep, kualitasna alus sareng murah, pangiriman gancang sareng angkutan kaamanan, sae pisan, kami senang gawé bareng sareng perusahaan anu terhormat!


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami