headbanner

Coil stainless steel

Coil stainless steel

pedaran pondok:

rentang harga FOB: 1000-6000

Kapasitas suplai: langkung ti 30000T

Tina kuantitatif: langkung ti 2T

waktos pangiriman: 3-45 poé

Pangiriman Port: Qingdao, Shanghai, Tianjin, Ningbo, Shenzhen

 

Kategori: Plat baja tahan karat tags: 301, 304, 304L, 304N, 310S, 316, 316L, 316LN, 316Ti, 321, 403, 416, 420, 430, Tiis digulung plat kandel stainless steel, Stainless steel baja ketebalan sedeng strip, stainless steel panel, plat pola stainless steel, lambar stainless steel, strip baja stainless


Rincian produk

Tag produk

Barang Coil stainless steel
Bubuka Strip stainless steel disebut ogé strip coiled, bahan coiled, piring coiled, coil plat, sarta baja nu kabentuk jadi coils ku mencét panas tur tiis mencét.Dina raraga mempermudah neundeun jeung transportasi, karasa sabuk ogé loba pikeun mempermudah rupa processing.Cai mibanda lalawanan korosi kuat, kakuatan tensile tinggi na lalawanan kacapean;komposisi kimia stabil, baja murni, eusi inklusi low;
Standar ASTM, DIN, ISO, EN, JIS, GB, jsb.
Bahan 201, 202, 301, 302, 303, S303, 304, 304L, 304N, 304LN, 305, 309S, 310S, 316. 329, 405, 430, 434, XM27, 403, 410, 416, 420, 431, jsb.
Ukuran Ketebalan: 0.3-12mm, atanapi sakumaha sarat anjeun

lebar: 600-2000mm, atawa sakumaha sasuai ka nu Anjeun

Panjangna: 1000-6000mm, atanapi sakumaha sarat anjeun

Beungeut 2B, BA, HL, BK, NO.1, NO.4, 8K, SB, eunteung rengse, Satin, jsb.
Aplikasi Loba dipaké dina industri otomotif, neundeun cai jeung industri transportasi, dina industri konstruksi, manufaktur Perkakas imah, kadaharan, kimia, kakuatan listrik, mesin, papermaking, shipbuilding, jsb
Bungkusan Paket ékspor standar, atanapi upami diperyogikeun.
istilah harga Ex-karya, FOB, CIF, CFR, jsb.
pangmayaran T / T, L / C, Western Union, jsb.
Sertipikat ISO, SGS, BV.
8-1 (1)
5-3

meunteun customer

Kami mitra jangka panjang, teu aya kuciwa unggal waktu, urang miharep pikeun ngajaga silaturahim ieu engké!

 

Ladenan garansi saatos-jualan tepat waktu sareng wijaksana, masalah sapatemon tiasa direngsekeun gancang-gancang, urang ngarasa dipercaya sareng aman.

 

Perusahaan ieu ngagaduhan seueur pilihan anu siap-siap pikeun dipilih sareng ogé tiasa ngaropea program énggal dumasar kana paménta urang, anu saé pisan pikeun nyumponan kabutuhan urang.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami