headbanner

plat centang stainless steel

plat centang stainless steel

pedaran pondok:

rentang harga FOB: 1000-6000

Kapasitas suplai: langkung ti 30000T

Tina kuantitatif: langkung ti 2T

waktos pangiriman: 3-45 poé

Pangiriman Port: Qingdao, Shanghai, Tianjin, Ningbo, Shenzhen

 

Kategori: plat baja tahan karat tags: 201, 202, 301, 302, 304, 304N, 316Ti, 317, 317L, 321, 416, Tiis digulung strip stainless steel, Hot digulung strip stainless steel, Stainless steel coil, Stainless steel plat ketebalan sedeng , Panel eunteung stainless steel, lambar stainless steel, strip stainless steel


Rincian produk

Tag produk

Barang Piring/lembar pola stainless steel
Bubuka Plat stainless steel ieu embossed ku alat mékanis sangkan beungeut piring boga pola henteu rata.Dina awal taun 1960-an, pabrik rolling skala badag di Éropa mimiti produksi bets leutik, lajeng pelat checkered stainless steel diadopsi ku loba industri alatan résistansi korosi maranéhanana alus teuing jeung résistansi dieunakeun.Pelat checkered stainless steel pangheubeulna miboga pola staggered stripes horizontal sarta nangtung.Duanana domestik Shanxi Taigang Grup jeung Shanghai Baosteel Grup anu ngahasilkeun.Dina 20-30 taun hareup, peneliti geus undergone percobaan kontinyu sarta perbaikan pikeun ménta kinerja anti dieunakeun hadé.Desain pola ogé geus loba diwanohkeun tur dilarapkeun.Dina taun anyar, pamakéan pelat checkered stainless steel geus terus innovate, megatkeun ngaliwatan, sarta robah, sarta industri lumaku sarta model produk ogé geus ngaronjat, sarta laju update produk geus jadi leuwih sering.Sarta eta geus diturunkeun leuwih ti dua puluh rupa produk kalawan spésifikasi umum internasional, kayaning kuadrat, inten, kulit, ubin keramik, bata batu, sarta ripples.
Standar ASTM, DIN, ISO, EN, JIS, GB, jsb.
Bahan 201, 202, 301, 302, 303, S303, 304, 304L, 304N, 304LN, 305, 309S, 310S, 316. 329, 405, 430, 434, XM27, 403, 410, 416, 420, 431, jsb.
Ukuran Ketebalan: 0.3-12mm, atanapi sakumaha sarat anjeun

lebar: 600-2000mm, atawa sakumaha sasuai ka nu Anjeun

Panjangna: 1000-6000mm, atanapi sakumaha sarat anjeun

Beungeut Bisa nyieun rupa graininess, bentuk béas jeung T jeung X bentuk tactile pola.
Aplikasi Hal ieu loba dipaké pikeun lantai, mesin, bengkel, jalan, hiasan stair, panto méwah, panel témbok jeung hiasan indoor, siling, koridor, aula hotél, toko jeung rupa hiasan.
Bungkusan Paket ékspor standar, atanapi upami diperyogikeun.
istilah harga Ex-karya, FOB, CIF, CFR, jsb.
pangmayaran T / T, L / C, Western Union, jsb.
Sertipikat ISO, SGS, BV.
6-1-1
4-3

meunteun customer

Simkuring ngarasa gampang cooperate kalawan parusahaan ieu, supplier pisan jawab, nuhun.There bakal gawé babarengan leuwih jero.

 

Kalayan sikep positip "nganggap pasar, nganggap adat, nganggap élmu", perusahaan aktip aktip ngalaksanakeun panalungtikan sareng pamekaran.Mudah-mudahan urang gaduh hubungan bisnis anu bakal datang sareng ngahontal kasuksésan silih.

 

Kami parantos ngaapresiasi manufaktur Cina, waktos ieu ogé henteu ngantep kami nguciwakeun, padamelan anu saé!


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami