headbanner

Saluran Stainless Steel

Saluran Stainless Steel

pedaran pondok:

rentang harga FOB: 1000-6000

Kapasitas suplai: langkung ti 30000T

Tina kuantitatif: langkung ti 2T

waktos pangiriman: 3-45 poé

Pangiriman Port: Qingdao, Shanghai, Tianjin, Ningbo, Shenzhen

Kategori: Profil baja tahan karat tags: 201, 202, 301, 302, 303, 304, 304L, 304N, 316, 430, Saluran Stainless Steel, Bar datar stainless steel, Balok H baja tahan karat, Batang héksagonal stainless steel, Baja tahan karat I -beam, Stainless steel rod pasagi, kawat stainless steel


Rincian produk

Tag produk

Barang Saluran Stainless Steel
Bubuka Éta baja panjang kalayan bentuk cross-sectional alur ngawangun.Sarua jeung baja I-beam, stainless steel channel baja ogé dibagi kana baja channel biasa jeung baja channel lampu.Model sareng spésifikasi ogé dinyatakeun dina milimeter jangkungna cangkéng (h) × rubak leg (b) × ketebalan cangkéng (d).Contona, 120 × 53 × 5 channel baja, nu jangkungna cangkéng 120mm, baja buleud, perlu pikeun nambahkeun hiji, b, c, jeung sajabana dina sisi katuhu model pikeun ngabedakeun.
Standar ASTM, DIN, ISO, EN, JIS, GB, jsb.
Bahan 201, 202, 301, 302, 303, S303, 304, 304L, 304N, 304LN, 305, 309S, 310S, 316. 329, 405, 430, 434, XM27, 403, 410, 416, 420, 431, jsb.
Ukuran Ukuran: 20-200mm, atawa sakumaha sasuai ka nu Anjeun

Ketebalan: 3.0-24mm, atanapi sakumaha sarat anjeun

Panjangna: 1-12m, atanapi sakumaha sarat anjeun

Beungeut Minyak, Hideung, Galvanized, Dicét, jsb.
Aplikasi (1) Tujuan utama stainless steel panas-digulung baja saluran biasa: baja saluran biasa utamana dipaké dina wangunan wangunan, manufaktur kandaraan jeung struktur industri lianna, sarta mindeng dipaké ditéang jeung I-balok.

(2) Hot-digulung baja saluran lampu stainless steel (YB164-63) Hot-digulung baja channel lampu mangrupakeun jenis baja jeung suku lega tur tembok ipis, nu miboga éfék ékonomi hadé ti biasa panas-digulung baja channel.spésifikasi na dibasajankeun 5-40 #.Dina 1966, standar lebur spésifikasi spésifikasi dibasajankeun 10-40 #.Aplikasi utama: pikeun konstruksi sareng struktur rangka baja.

Bungkusan Paket ékspor standar, atanapi upami diperyogikeun.
istilah harga Ex-karya, FOB, CIF, CFR, jsb.
pangmayaran T / T, L / C, Western Union, jsb.
Sertipikat ISO, SGS, BV.
25-1

meunteun customer

Barang sampurna pisan sareng manajer penjualan perusahaan haneut, kami bakal sumping ka perusahaan ieu kanggo mésér waktos salajengna.

 

Di Cina, urang boga loba mitra, parusahaan ieu téh paling satisfying ka urang, kualitas dipercaya jeung kiridit alus, éta patut pangajén.

 

Pausahaan bisa mikir naon pikir urang, urgency of urgency meta dina kapentingan posisi urang, bisa disebutkeun ieu téh parusahaan jawab, urang kungsi gawé babarengan senang!


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami