headbanner

stainless steel dilas caang tube

stainless steel dilas caang tube

pedaran pondok:

rentang harga FOB: 1000-6000

Kapasitas suplai: langkung ti 30000T

Tina kuantitatif: langkung ti 2T

waktos pangiriman: 3-45 poé

Pangiriman Port: Qingdao, Shanghai, Tianjin, Ningbo, Shenzhen

Kategori: Tabung baja tahan karat tags: 202, 303, 304N, 310S, 321, 403, 410, 416, 420, 430, 431, Diaméter ageung pipa stainless steel mulus, Diaméter leutik stainless steel tube seamless, Stainless steel pipah hiasan, Stainless steel tabung rectangular, tabung ngawangun stainless steel, tabung pasagi stainless steel


Rincian produk

Tag produk

Barang Stainless steel dilas caang tube / pipa
Bubuka Pipa las stainless steel, anu disebut pipa las, nyaéta pipa baja anu dilakukeun ku las baja anu biasa dianggo atanapi jalur baja ngalangkungan unit sareng kapang saatos crimping.Prosés produksi pipa baja dilas basajan, efisiensi produksina luhur, rupa-rupa sareng spésifikasina seueur, sareng investasi alat-alatna alit, tapi kakuatan umum langkung handap tina pipa baja seamless.
Standar ASTM, DIN, ISO, EN, JIS, GB, jsb.
Bahan 201, 202, 301, 302, 303, S303, 304, 304L, 304N, 304LN, 305, 309S, 310S, 316. 329, 405, 430, 434, XM27, 403, 410, 416, 420, 431, jsb.
Ukuran Ketebalan: 0.1mm-50mm, atanapi sakumaha sarat anjeun

Diaméter luar: 10mm-1500mm, atawa sakumaha sasuai ka nu Anjeun

Panjangna: 1000-12000mm, atawa sakumaha sasuai ka nu Anjeun

Beungeut Eunteung Polandia, Satin Polandia, Tanpa Polandia, NO.1, NO.4, jsb.
Aplikasi konstruksi, hiasan, industri, dapur, alat-alat médis, jsb.
Bungkusan Paket ékspor standar, atanapi upami diperyogikeun.
istilah harga Ex-karya, FOB, CIF, CFR, jsb.
pangmayaran T / T, L / C, Western Union, jsb.
Sertipikat ISO, SGS, BV.
19-1
14-1 (2)

meunteun customer

Kualitas bahan baku supplier Ieu stabil sarta dipercaya, geus salawasna geus luyu jeung sarat pausahaan urang nyadiakeun barang nu kualitas minuhan sarat urang.

 

Mékanisme manajemén produksi réngsé, kualitas dijamin, kredibilitas tinggi sareng jasa hayu kerjasama gampang, sampurna!

 

Masalah tiasa gancang sareng efektif direngsekeun, éta patut janten amanah sareng gawé bareng.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami