headbanner

Bar stainless steel

Bar stainless steel

pedaran pondok:

rentang harga FOB: 1000-6000

Kapasitas suplai: langkung ti 30000T

Tina kuantitatif: langkung ti 2T

waktos pangiriman: 3-45 poé

Pangiriman Port: Qingdao, Shanghai, Tianjin, Ningbo, Shenzhen

Kategori: Profil baja tahan karat Tag: 201, 202, 301, 302, 303, 304L, 304N, 310S, 317L, 321, Sudut baja tahan karat, Saluran Stainless Steel, Bar datar baja tahan karat, Balok H baja tahan karat, Baja tahan karat I- balok, Stainless steel rod pasagi, kawat stainless steel


Rincian produk

Tag produk

Barang rod buleud stainless steel
Bubuka Bar buleud stainless steel mangrupakeun produk stainless steel cylindrical.Jenis produk na dibagi kana 300 runtuyan stainless steel babak bar, 200 runtuyan stainless steel buleud bar, sarta 400 runtuyan stainless steel buleud bar.Unggal fitur béda.
Standar ASTM, DIN, ISO, EN, JIS, GB, jsb.
Bahan 201, 202, 301, 302, 303, S303, 304, 304L, 304N, 304LN, 305, 309S, 310S, 316. 329, 405, 430, 434, XM27, 403, 410, 416, 420, 431, jsb.
Ukuran Diaméterna: 2mm-800mm, atawa sakumaha sasuai ka nu Anjeun

Panjangna: 1000-12000mm, atawa sakumaha sasuai ka nu Anjeun

Beungeut Caang, hideung, acar, jsb.
Aplikasi Loba dipaké dina suku cadang mobil, aviation, foodstuff, Gas, metallurgy, biologi, éléktron, kimia, minyak bumi, alat keur ngagolakkeun, tanaga nuklir, parabot Médis, pupuk, jsb.
Bungkusan Paket ékspor standar, atanapi upami diperyogikeun.
istilah harga Ex-karya, FOB, CIF, CFR, jsb.
pangmayaran T / T, L / C, Western Union, jsb.
Sertipikat ISO, SGS, BV.
30-1

meunteun customer

Sikep staf layanan palanggan pisan ikhlas sareng balesanna pas sareng detil pisan, ieu ngabantosan pisan pikeun deal kami, hatur nuhun.

 

Supplier abide téori "kualitas dasar, percanten kahiji jeung manajemén canggih" ambéh maranéhanana bisa mastikeun kualitas produk dipercaya jeung konsumén stabil.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami