headbanner

Sudut stainless steel

Sudut stainless steel

pedaran pondok:

rentang harga FOB: 1000-6000

Kapasitas suplai: langkung ti 30000T

Tina kuantitatif: langkung ti 2T

waktos pangiriman: 3-45 poé

Pangiriman Port: Qingdao, Shanghai, Tianjin, Ningbo, Shenzhen

 

Kategori: Profil baja tahan karat tags: 201, 202, 301, 302, 303, 304, 304L, 304N, 316, 430, Saluran Stainless Steel, Bar datar stainless steel, Balok H baja tahan karat, Batang héksagonal stainless steel, Baja tahan karat I -beam, Stainless steel rod pasagi, kawat stainless steel


Rincian produk

Tag produk

Barang Sudut stainless steel
Standar ASTM, DIN, ISO, EN, JIS, GB, jsb.
Bahan 201, 202, 301, 302, 303, S303, 304, 304L, 304N, 304LN, 305, 309S, 310S, 316. 329, 405, 430, 434, XM27, 403, 410, 416, 420, 431, jsb.
Ukuran Ukuran: 20-200mm, atawa sakumaha sasuai ka nu Anjeun

Ketebalan: 3.0-24mm, atanapi sakumaha sarat anjeun

Panjangna: 1-12m, atanapi sakumaha sarat anjeun

Beungeut Minyak, Hideung, Galvanized, Dicét, jsb.
Aplikasi Mékanis / manufaktur, Struktur baja, Shipbuilding, Bridging, Automobile classis, Konstruksi, Hiasan, jsb.
Ékspor ka Amérika, Australia, Brazil, Kanada, Peru, Iran, Italia, India, Britania Raya, Arab, jsb.
Bungkusan Paket ékspor standar, atanapi upami diperyogikeun.
istilah harga Ex-karya, FOB, CIF, CFR, jsb.
pangmayaran T / T, L / C, Western Union, jsb.
Sertipikat ISO, SGS, BV.
25-1

meunteun customer

Supplier abide téori "kualitas dasar, percanten kahiji jeung manajemén canggih" ambéh maranéhanana bisa mastikeun kualitas produk dipercaya jeung konsumén stabil.

Pausahaan sasuai jeung kontrak ketat, pabrik pisan reputable, pantes kerjasama jangka panjang.

Pabrikan masihan kami diskon ageung dina premis pikeun mastikeun kualitas produk, hatur nuhun pisan, kami bakal milih perusahaan ieu deui.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami