headbanner

pelat beurat stainless

pelat beurat stainless

pedaran pondok:

rentang harga FOB: 1000-6000

Kapasitas suplai: langkung ti 30000T

Tina kuantitatif: langkung ti 2T

waktos pangiriman: 3-45 poé

Pangiriman Port: Qingdao, Shanghai, Tianjin, Ningbo, Shenzhen

 

Kategori: Plat baja tahan karat tags: 301, 304L, 310S, 316LN, 317, 410, 416, 420, 430, 431, Tiis digulung strip stainless steel, Tambahan teuas strip stainless steel, Hot digulung strip stainless steel, Stainless steel coil, Stainless steel panel eunteung baja, plat pola stainless steel, strip stainless steel


Rincian produk

Tag produk

Barang plat ketebalan sedeng stainless steel / lambar
Bubuka pelat baja sedeng-kandel stainless steel nujul kana pelat baja kalayan kandel 4-25.0mm, maranéhanana kalayan kandel 25.0-100.0mm disebut pelat kandel, sarta maranéhanana kalayan kandel leuwih ti 100.0mm anu pelat tambahan-kandel.Penampilanna nyaéta logam pérak-bodas, titik golakna nyaéta 872 ° C, sareng kaleyuran cai hésé pisan.
Standar ASTM, DIN, ISO, EN, JIS, GB, jsb.
Bahan 201, 202, 301, 302, 303, S303, 304, 304L, 304N, 304LN, 305, 309S, 310S, 316. 329, 405, 430, 434, XM27, 403, 410, 416, 420, 431, jsb.
Ukuran Ketebalan: 0.3-120mm, atanapi sakumaha sarat anjeun

lebar: 600-2000mm, atawa sakumaha sasuai ka nu Anjeun

Panjangna: 1000-6000mm, atanapi sakumaha sarat anjeun

Beungeut 2B, 2D, BA, NO.1, NO.4, NO.8, 8K, eunteung, checkered, embossed, hairline, ledakan keusik, Sikat, jsb.
Aplikasi Pelat utamana dipaké dina rékayasa konstruksi, manufaktur mesin, manufaktur wadahna, shipbuilding, konstruksi sasak, jsb Ieu ogé bisa dipaké pikeun rancang rupa peti, cangkang tungku, pelat tungku, sasak jeung mobil pelat baja statik, pelat baja alloy low, shipbuilding. pelat, pelat alat keur ngagolakkeun, pelat bejana tekanan, pelat pola, pelat beam mobil, bagian nu tangtu traktor jeung las Komponén jeung saterusna.Mangpaat pelat sedeng jeung beurat: loba dipaké pikeun rancang rupa peti, cangkang tungku, pelat tungku, sasak jeung pelat baja statik otomotif, pelat baja alloy low, pelat baja sasak, pelat baja umum, pelat baja alat keur ngagolakkeun, tekanan wadah pelat baja, pola. pelat baja, Aplikasi husus pelat baja balok mobil, bagian nu tangtu traktor jeung komponén las.
Bungkusan Paket ékspor standar, atanapi upami diperyogikeun.
istilah harga Ex-karya, FOB, CIF, CFR, jsb.
pangmayaran T / T, L / C, Western Union, jsb.
Sertipikat ISO, SGS, BV.
6-1-1
2

meunteun customer

Perusahaan ngagaduhan modal anu kuat sareng kakuatan kalapa, produk cekap, dipercaya, janten urang henteu hariwang pikeun gawé bareng sareng aranjeunna.

 

Ngomongkeun kerjasama ieu sareng produsén Cina, kuring ngan ukur hoyong nyarios "well dodne", kami wareg pisan.

 

Manajer produk nyaéta jalma anu panas pisan sareng profésional, urang gaduh paguneman anu pikaresepeun, sareng tungtungna urang ngahontal perjanjian konsensus.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami