headbanner

tabung baja pasagi

tabung baja pasagi

pedaran pondok:

rentang harga FOB: AS $400-$800 / Ton

Kamampuhan suplai: leuwih ti 5000 / Ton per bulan

MOQ: leuwih ti 20 Ton

waktos pangiriman: 3-45 poé

Pangiriman Port: Qingdao, Shanghai, Tianjin, Ningbo, Shenzhen


Rincian produk

Tag produk

Barang Pipa / pipa baja pasagi
Bubuka Pipa baja pasagi disebut ogé pipa pasagi pikeun pondok.Éta nami pikeun pipa kuadrat, nyaéta pipa baja kalayan sisi anu sami.Ieu digulung kana baja strip sanggeus perlakuan prosés.Sacara umum, baja strip unpacked, flattened, crimped, sarta dilas pikeun ngabentuk tube buleud, lajeng tube buleud digulung kana tube pasagi lajeng motong kana panjangna diperlukeun.Biasana 50 lembar per bungkus.Pipa pasagi dibagi kana kelim seamless sareng dilas.Pipa pasagi seamless dibentuk ku extruding pipa buleud seamless.
Standar ASTM, DIN, ISO, EN, JIS, GB, jsb.
Bahan A53, A283-D, A135-A, A53-A, A106-A, A179-C, A214-C, A192, A226, A315-B, A53-B, A106-B, A178-C, A210-A- 1, jsb.
Ukuran

 

Tembok ketebalan: 0.5mm-40mm, atawa sakumaha diperlukeun.

Diaméter luar: 50 * 50mm-1000 * 1000 mm, atawa sakumaha diperlukeun.

Panjangna: 6m-12m, atawa sakumaha diperlukeun.

Beungeut Galvanized, 3PE, lukisan, minyak palapis, cap baja, jsb.
Aplikasi struktur konstruksi, pembuatan mesin, wadahna, struktur aula, panonpoé seeker, widang minyak lepas pantai, trestle laut, motorcar cassis, struktur bandara, shipbuilding, pipe as mobil jeung saterusna.
Bungkusan Paket ékspor standar, atanapi upami diperyogikeun.
istilah harga Ex-karya, FOB, CIF, CFR, jsb.
pangmayaran T / T, L / C, Western Union, jsb.
Sertipikat ISO, SGS, BV.
17
22 (2)

meunteun customer

Lega rentang, kualitas alus, harga lumrah jeung layanan alus, alat-alat canggih, bakat alus teuing jeung kakuatan téhnologi terus strengthened, pasangan bisnis nice.

Perusahaan ngagaduhan modal anu kuat sareng kakuatan kalapa, produk cekap, dipercaya, janten urang henteu hariwang pikeun gawé bareng sareng aranjeunna.

Manajer akun perusahaan gaduh kabeungharan pangaweruh sareng pangalaman industri, anjeunna tiasa nyayogikeun program anu luyu sareng kabutuhan urang sareng nyarios basa Inggris kalayan lancar.

Ngomongkeun kerjasama ieu sareng produsén Cina, kuring ngan ukur hoyong nyarios "well dodne", kami wareg pisan.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami