headbanner

Spring baja

Spring baja

pedaran pondok:

rentang harga FOB: AS $400-$800 / Ton

Kamampuhan suplai: leuwih ti 5000 / Ton per bulan

MOQ: leuwih ti 2 Ton

waktos pangiriman: 3-45 poé

Pangiriman Port: Qingdao, Shanghai, Tianjin, Ningbo, Shenzhen


Rincian produk

Tag produk

Barang Spring baja
Bubuka Spring steel nujul kana baja alloy husus pikeun manufaktur rupa cinyusu jeung elemen elastis lianna.Numutkeun sarat kinerja jeung kaayaan operasi, éta bisa dibagi kana alloy spring baja biasa na alloy husus spring baja.Spring baja miboga sipat komprehensif alus teuing, spring baja boga kualitas Metalurgi alus teuing (purity tinggi na uniformity), kualitas permukaan alus (kontrol ketat defects permukaan jeung decarburization), bentuk jeung ukuran tepat.
Standar ASTM, DIN, ISO, EN, JIS, GB, jsb.
Bahan 65, 70, 85, 65Mn, S65-CSP, 1065, C60E, S70-CSP, C70D, SK5-CSP, 1566, 60C2, 5160, 905M39, 871M40, 080A62, 602A, 300A, 600A, 500A, 600A, 600A, 600A
Ukuran

 

Strip: rubak: 600mm-1500mm, ketebalan: 0.1mm-3.0mm, atawa sakumaha diperlukeun.

Lempeng: ketebalan: 0.3mm-500mm, rubak: 10mm-3500mm, panjangna: 1m-12m, atawa sakumaha diperlukeun.

Beungeut Lapisan permukaan, Hideung sareng Phosphated, Varnished, PE coated, galvanized, atanapi upami diperyogikeun.
Aplikasi Baja spring utama pisan serbaguna.Ngadamel rupa-rupa cinyusu, sapertos cinyusu daun sareng cinyusu coil pikeun mobil, lokomotif, traktor, cinyusu klep kaamanan silinder, sareng sababaraha cinyusu penting anu tiasa dianggo dina kaayaan setrés tinggi, sareng cinyusu anu nganggo parah.Pabrikan rupa-rupa cinyusu datar cross-bagian leutik, cinyusu buleud, clockwork, jsb, sarta ogé bisa rancang cinyusu klep, cingcin spring, shock absorbers, cinyusu clutch, cinyusu marake, jsb.
Bungkusan Paket ékspor standar, atanapi upami diperyogikeun.
istilah harga Ex-karya, FOB, CIF, CFR, jsb.
pangmayaran T / T, L / C, Western Union, jsb.
Sertipikat ISO, SGS, BV.
6-2-1
23-2

meunteun customer

Kami mitra jangka panjang, teu aya kuciwa unggal waktu, urang miharep pikeun ngajaga silaturahim ieu engké!

Pausahaan bisa mikir naon pikir urang, urgency of urgency meta dina kapentingan posisi urang, bisa disebutkeun ieu téh parusahaan jawab, urang kungsi gawé babarengan senang!

Pabrikan masihan kami diskon ageung dina premis pikeun mastikeun kualitas produk, hatur nuhun pisan, kami bakal milih perusahaan ieu deui.

Manajer produk nyaéta jalma anu panas pisan sareng profésional, urang gaduh paguneman anu pikaresepeun, sareng tungtungna urang ngahontal perjanjian konsensus.

Sanajan kami perusahaan leutik, kami ogé dimangfaatkeun.Kualitas dipercaya, jasa ikhlas sareng kiridit anu saé, kami ngahormatan tiasa damel sareng anjeun!


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami