headbanner

pelat baja Shipbuilding

pelat baja Shipbuilding

pedaran pondok:

rentang harga FOB: AS $400-$800 / Ton

Kamampuhan suplai: leuwih ti 5000 / Ton per bulan

MOQ: leuwih ti 20 Ton

waktos pangiriman: 3-45 poé

Pangiriman Port: Qingdao, Shanghai, Tianjin, Ningbo, Shenzhen

 

Kategori: Plat baja Tags: 150M19, 150M28, 527A19, 530A30, A199-T9, A213-T11, A283-D, A335-P2, A335-P9, A53, Boiler wadahna pelat baja, Plat baja Gulung baja datar, plat baja Galvanized, Hot digulung plat baja, Low plat baja alloy, ketebalan sedeng plat baja


Rincian produk

Tag produk

Barang Pelat/lembaran baja pembuatan kapal
Bubuka Pelat baja pembuatan kapal ngarujuk kana pelat baja ipis sareng pelat baja kandel anu diproduksi ku baja struktural khusus ngawangun kapal sareng dianggo pikeun ngadamel struktur awak kapal laut, basisir sareng darat.The baja struktural dipaké dina shipbuilding ngawengku baja karbon jeung baja low-alloy, sarta tungtung angka baja ditandaan ku C (kapal).Baja karbon nyaéta 2C, 3C, 4C sareng 5C, sareng baja paduan rendah nyaéta 12MnC, 16MnC, 15MnTiC, 14MnVTiReC sareng sasmita baja anu sanés.ketebalan nyaeta 2.5-50 mm.Plat kapal kedah gaduh kakuatan anu luhur, kateguhan dampak suhu rendah anu saé, sareng kinerja las anu saé.
Standar ASTM, DIN, ISO, EN, JIS, GB, jsb.
Bahan A53, A283-D, A135-A, A53-A, A106-A, A179-C, A214-C, A192, A226, A315-B, A53-B, A106-B, A178-C, A210-A- 1, A210-C, A333-1.6, A333-7.9, A333-3.4, A333-8, A334-8, A335-P1, A369-FP1, A250-T1, A209-T1, A335-P2, A369-FP2 A199-T11, A213-T11, A335-P22, A369-FP22, A199-T22, A213-T22, A213-T5, A335-P9, A369-FP9, A199-T9, A213-T9, 52M, 52M 150M19, 527A19, 530A30, jsb.
Ukuran

 

Panjangna: 1m-12m, atanapi upami diperyogikeun

lebar: 0.6m-3m, atawa sakumaha diperlukeun

Ketebalan: 0.1mm-300mm, atawa sakumaha diperlukeun

Beungeut Beresih, blasting jeung lukisan nurutkeun sarat customer.
Aplikasi Pelat baja Shipbuilding boga kakuatan tinggi, kateguhan alus, sarta kinerja las alus.Éta loba dipaké pikeun nyegah awak tina korosi kimiawi, korosi éléktrokimia, organisme laut jeung mikroorganisme.Dipaké dina pembuatan hulls, dek, jsb.
Bungkusan Paket ékspor standar, atanapi upami diperyogikeun.
istilah harga Ex-karya, FOB, CIF, CFR, jsb.
pangmayaran T / T, L / C, Western Union, jsb.
Sertipikat ISO, SGS, BV.
9-768x244
8-768x244

meunteun customer

Adhering kana prinsip bisnis kauntungan silih, urang boga urus senang tur suksés, urang pikir urang bakal mitra bisnis pangalusna.

Pausahaan boga reputasi alus di industri ieu, sarta tungtungna eta dibuktikeun yén milih aranjeunna mangrupakeun pilihan alus.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami