headbanner

tabung baja ngawangun

tabung baja ngawangun

pedaran pondok:

rentang harga FOB: AS $400-$800 / Ton

Kamampuhan suplai: leuwih ti 5000 / Ton per bulan

MOQ: leuwih ti 20 Ton

waktos pangiriman: 3-45 poé

Pangiriman Port: Qingdao, Shanghai, Tianjin, Ningbo, Shenzhen


Rincian produk

Tag produk

Barang pipah baja ngawangun
Bubuka Pipa baja seamless ngawangun mangrupakeun istilah umum pikeun pipa baja seamless kalawan bentuk cross-sectional lian ti pipa buleud.Nurutkeun kana bentuk béda jeung ukuran tina bagian pipe baja, éta bisa dibagi kana ketebalan témbok sarua pipa baja seamless ngawangun husus (kode D), ketebalan témbok unequal husus ngawangun pipe baja seamless (kode BD), sarta diaméterna variabel husus. -ngawangun pipa baja seamless (kode BJ).Ieu mangrupa pipa baja bagian ékonomi.Kaasup kontur cross-sectional non-sirkular, ketebalan témbok seragam, ketebalan témbok variabel, diaméter variabel sarta ketebalan témbok variabel sapanjang panjang, simetris jeung asimétri cross-bagian, jsb Sapertos pasagi, rectangle, congcot, trapezoid, spiral, jsb. Pipa baja ngawangun husus bisa hadé adaptasi jeung particularity tina kaayaan pamakéan, nyimpen logam jeung ngaronjatkeun produktivitas tanaga gawé bagian manufaktur.Pipa baja ngawangun dibagi kana wangun béda nurutkeun wangun maranéhanana: luar héksagonal jero pipe baja buleud, luar batin pipe héksagonal baja, jero jeung luar pipa baja héksagonal, pipa baja oval datar, pipe baja oval, pipe triangular, pipa baja L ngawangun. , pipa octagonal, pipa jamur ngawangun, pipa roti ngawangun, pipa D ngawangun, pipa kerung, pipa gilig, pipa payung, pipa P ngawangun, pipa ingot sarta pipa baja ngawangun husus lianna.Bentuk pipa baja ngawangun husus dihasilkeun nurutkeun pangabutuh pamaké.
Standar ASTM, DIN, ISO, EN, JIS, GB, jsb.
Bahan A53, A283-D, A135-A, A53-A, A106-A, A179-C, A214-C, A192, A226, A315-B, A53-B, A106-B, A178-C, A210-A- 1, jsb.
Ukuran  Tembok ketebalan: 2mm-25mm, atawa sakumaha required.Outside diaméterna: 10mm-350mm, atawa sakumaha diperlukeun.

Panjangna: 6m-12m, atawa sakumaha diperlukeun.

Ukuran bisa ngaropéa nurutkeun pangabutuh customer.

Beungeut cet hideung, varnish, minyak, galvanized, coatings anti korosi.
Aplikasi Hal ieu loba dipaké dina aviation, mobil, shipbuilding, mesin pertambangan, mesin pertanian, konstruksi, tékstil jeung boiler manufaktur.Métode pikeun ngahasilkeun tabung ngawangun husus kaasup gambar tiis, las listrik, Tonjolan, rolling panas, jsb Metode gambar tiis geus loba dipaké.Pipa baja seamless ngawangun khusus seueur dianggo dina sababaraha bagian struktural, alat sareng bagian mékanis.Dibandingkeun jeung pipa buleud, pipa ngawangun husus umumna boga moments gedé inersia jeung modulus bagian, sarta ngabogaan bending gede jeung lalawanan torsion, nu bisa greatly ngurangan beurat struktural jeung nyimpen baja.
Bungkusan Paket ékspor standar, atanapi upami diperyogikeun.
istilah harga Ex-karya, FOB, CIF, CFR, jsb.
pangmayaran T / T, L / C, Western Union, jsb.
Sertipikat ISO, SGS, BV.
22

meunteun customer

Produk parusahaan kacida alusna, kami geus dibeuli na cooperated sababaraha kali, harga adil jeung kualitas assured, pondokna, ieu téh parusahaan dipercaya!

Pausahaan ieu boga pamanggih "kualitas hadé, waragad processing handap, harga leuwih lumrah", ngarah boga kualitas produk kalapa jeung harga, éta alesan utama urang milih cooperate.

Gawé babarengan sareng anjeun unggal waktos suksés pisan, bagja pisan.Mudah-mudahan urang tiasa langkung kerjasama!

Klasifikasi produk rinci pisan anu tiasa akurat pisan pikeun nyumponan paménta urang, grosir profésional.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami