headbanner

pipah baja Seamless

pipah baja Seamless

pedaran pondok:

rentang harga FOB: AS $400-$800 / Ton

Kamampuhan suplai: leuwih ti 5000 / Ton per bulan

MOQ: leuwih ti 20 Ton

waktos pangiriman: 3-45 poé

Pangiriman Port: Qingdao, Shanghai, Tianjin, Ningbo, Shenzhen

 

Kategori: pipah baja Seamless tags: 3PE pipa baja anti korosi, A106-B, A199-T11, A283-D, A315-B, A335-P1, A335-P22, A53, A53-B, tube as mobil, Cairan conveying tabung, Minyak earthen tube, Tekanan wadah tube, Struktural tube


Rincian produk

Tag produk

Barang Diaméter leutik pipah baja seamless / pipa
Bubuka Pipa baja seamless haliber leutik nyaéta baja buleud, pasagi sareng sagi opat kalayan bagian kerung sareng henteu aya sambungan dina periphery.Pipa baja Seamless dijieunna tina ingot baja atawa billet tube solid ngaliwatan perforation kana tabung kapilér, lajeng dijieun ku rolling panas, rolling tiis atawa gambar tiis.Pipa baja seamless boga bagian kerung sarta lolobana dipaké salaku pipelines pikeun conveying cairan.Dibandingkeun sareng baja padet sapertos baja buleud, pipa baja gaduh kakuatan bending sareng torsi anu sami sareng beurat anu langkung hampang.Aranjeunna ekonomis cross-bagian steels kalawan diaméter luar leutik.Pipa baja seam bisa disebut pipa baja seamless haliber leutik.Pipa baja seamless leutik-haliber ogé bisa dibagi jadi: pipa baja seamless leutik-haliber jeung kelim lempeng (ogé katelah dilas) pipa baja seamless-haliber leutik, umumna dina diaméter luar tina pipa baja.Anu sahandapeun 89mm sareng anu langkung luhur 4mm tiasa sacara koléktif disebut pipa baja seamless diaméter leutik.
Standar ASTM, DIN, ISO, EN, JIS, GB, jsb.
Bahan

 

A53, A283-D, A135-A, A53-A, A106-A, A179-C, A214-C, A192, A226, A315-B, A53-B, A106-B, A178-C, A210-A- 1, A210-C, A333-1.6, A333-7.9, A333-3.4, A333-8, A334-8, A335-P1, A369-FP1, A250-T1, A209-T1, A335-P2, A369-FP2 A199-T11, A213-T11, A335-P22, A369-FP22, A199-T22, A213-T22, A213-T5, A335-P9, A369-FP9, A199-T9, A213-T9, jsb.
Ukuran

 

Tembok ketebalan: 0.5mm-50mm, atawa sakumaha diperlukeun.

Diaméter luar: 4mm-800mm, atawa sakumaha diperlukeun.

Panjangna: 6m-12m, atawa sakumaha diperlukeun.

Beungeut Lukisan hideung, cet varnish, minyak anti karat, galvanized panas, galvanized tiis, 3PE, jsb.
Aplikasi 1. Leutik-haliber pipa baja seamless anu loba dipaké dina tutuwuhan industri, wangunan sipil luhur-naékna, rékayasa kota, platform minyak, sasak, kandaraan kareta api jeung widang lianna.Kusabab plasticity alus maranéhanana, stabilitas struktural tinggi, sarta lalawanan kuat ka bencana alam, aranjeunna utamana cocog pikeun gempa.Struktur arsitéktur di wewengkon rawan.

2. Leutik-diaméter pipa baja seamless boga kakuatan tensile tinggi na kateguhan.Aranjeunna mibanda kinerja bending tiis alus tur kinerja las dina struktur baja kayaning wangunan luhur-naékna sarta sasak.Ukuran bagian sareng kualitas permukaan dikontrol saé, janten seueur dianggo dina manufaktur kendaraan., Konstruksi sasak skala ageung, manufaktur mesin, komponén pabrik industri sareng seueur industri anu sanés.

3. Leutik-haliber pipa baja seamless utamana dipaké pikeun nyieun munara jalur transmisi, munara stasiun mindahkeun gelombang mikro, munara konstruksi bango, lift ngarojong, jsb Ide nya éta pikeun milih weathering baja nalika munara perlu minuhan suhu normal jeung hawa low kaayaan.

Bungkusan Paket ékspor standar, atanapi upami diperyogikeun.
istilah harga Ex-karya, FOB, CIF, CFR, jsb.
pangmayaran T / T, L / C, Western Union, jsb.
Sertipikat ISO, SGS, BV.
21
14 (1)

meunteun customer

Kalayan sikep positip "nganggap pasar, nganggap adat, nganggap élmu", perusahaan aktip aktip ngalaksanakeun panalungtikan sareng pamekaran.Mudah-mudahan urang gaduh hubungan bisnis anu bakal datang sareng ngahontal kasuksésan silih.

Adhering kana prinsip bisnis kauntungan silih, urang boga urus senang tur suksés, urang pikir urang bakal mitra bisnis pangalusna.

 

Pausahaan boga reputasi alus di industri ieu, sarta tungtungna eta dibuktikeun yén milih aranjeunna mangrupakeun pilihan alus.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami