headbanner

Pipa baja seamless

Pipa baja seamless

pedaran pondok:

rentang harga FOB: AS $400-$800 / Ton

Kamampuhan suplai: leuwih ti 5000 / Ton per bulan

MOQ: leuwih ti 20 Ton

waktos pangiriman: 3-45 poé

Pangiriman Port: Qingdao, Shanghai, Tianjin, Ningbo, Shenzhen

 

Kategori: pipah baja Seamless Tags: A135-A, A179-C, A192, A199-T22, A199-T9, A226, A334-8, A369-FP22, Casing minyak diaméterna badag, pipa baja anti korosi pe, Epoxy lapisan tunggal pipe baja anticorrosive bubuk, Diaméterna leutik tube baja seamless


Rincian produk

Tag produk

Barang Diaméterna ageung pipah baja seamless / pipa
Standar ASTM, DIN, ISO, EN, JIS, GB, jsb.
Bahan A53, A283-D, A135-A, A53-A, A106-A, A179-C, A214-C, A192, A226, A315-B, A53-B, A106-B, A178-C, A210-A- 1, A210-C, A333-1.6, A333-7.9, A333-3.4, A333-8, A334-8, A335-P1, A369-FP1, A250-T1, A209-T1, A335-P2, A369-FP2 A199-T11, A213-T11, A335-P22, A369-FP22, A199-T22, A213-T22, A213-T5, A335-P9, A369-FP9, A199-T9, A213-T9, jsb.
Ukuran Tembok ketebalan: 0.5mm-150mm, atawa sakumaha diperlukeun.

Diaméter luar: 4mm-2500mm, atawa sakumaha diperlukeun.

Panjangna: 6m, 5.8m, 8m, 11.8m, 12m, atawa sakumaha diperlukeun.

Beungeut Hideung dicét, pe coated, Galvanized, Varnished, HDPE, jsb.
Aplikasi loba dipaké dina minyak bumi, kimia, médis, kadaharan, industri lampu, mesin, alat jeung pipa industri lianna jeung bagian struktur mékanis, jsb
Ékspor ka Amérika, Australia, Brazil, Kanada, Peru, Iran, Italia, India, Britania Raya, Arab, jsb.
Bungkusan Paket ékspor standar, atanapi upami diperyogikeun.
istilah harga Ex-karya, FOB, CIF, CFR, jsb.
pangmayaran T / T, L / C, Western Union, jsb.
Sertipikat ISO, SGS, BV.
23-1
14

meunteun customer

jasa sampurna, produk kualitas sarta harga kalapa, urang geus gawé sababaraha kali, unggal waktu téh delighted, hayang terus ngajaga!

Di Cina, kami geus dibeuli sababaraha kali, waktos ieu téh paling suksés tur paling nyugemakeun, produsén Cina ikhlas tur realiable!

Éta leres-leres untung mendakan produsén profésional sareng tanggung jawab sapertos kitu, kualitas produkna saé sareng pangiriman tepat waktu, saé pisan.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami