headbanner

Parancah pipah baja

Parancah pipah baja

pedaran pondok:

rentang harga FOB: AS $400-$800 / Ton

Kamampuhan suplai: leuwih ti 5000 / Ton per bulan

MOQ: leuwih ti 20 Ton

waktos pangiriman: 3-45 poé

Pangiriman Port: Qingdao, Shanghai, Tianjin, Ningbo, Shenzhen


Rincian produk

Tag produk

Barang Pipa / pipa baja Parancah
Bubuka Pipa baja Parancah mangrupikeun bahan wangunan tina platform kerja anu didamel pikeun mastikeun kamajuan lancar unggal prosés konstruksi.Umumna aya dua jenis pipa baja dipaké pikeun ngawangun Parancah, hiji kalayan diaméter luar 48mm sarta ketebalan témbok 3.5mm;nu séjén kalayan diaméter luar 51mm sarta ketebalan témbok 3mm;Numutkeun lokasi sareng fungsina, aranjeunna tiasa dibagi kana kutub nangtung sareng kutub horizontal.Nyapu tihang jeung sajabana.
Standar ASTM, DIN, ISO, EN, JIS, GB, jsb.
Bahan A53, A283-D, A135-A, A53-A, A106-A, A179-C, A214-C, A192, A226, A315-B, A53-B, A106-B, A178-C, A210-A- 1, jsb.
Ukuran

 

ketebalan témbok: 0.5mm-25mm, atawa sakumaha diperlukeun.

Diaméter luar: 20mm-600mm, atawa sakumaha diperlukeun.

Panjangna: 5m-12m, atawa sakumaha diperlukeun.

Beungeut Bared, Hideung dicét, Galvanized, kalawan Oiled, jsb.
Aplikasi Konstruksi, pipa struktur mesin, pipa peralatan Tatanén, Pipa cai sareng gas, pipa rumah kaca, Pipa Parancah, Pipa bahan wangunan, Pipa Perabot, Pipa cairan tekanan rendah, Pipa Minyak, jsb.
Bungkusan Paket ékspor standar, atanapi upami diperyogikeun.
istilah harga Ex-karya, FOB, CIF, CFR, jsb.
pangmayaran T / T, L / C, Western Union, jsb.
Scaffolding steel tube/pipe
21 (6)

meunteun customer

Supplier ieu nempel kana prinsip "Kualitas kahiji, Kejujuran salaku dasar", leres pisan janten amanah

Teu gampang pikeun milarian panyadia profésional sareng tanggung jawab sapertos ayeuna.Mudah-mudahan urang tiasa ngajaga kerjasama jangka panjang.

Mékanisme manajemén produksi réngsé, kualitas dijamin, kredibilitas tinggi sareng jasa hayu kerjasama gampang, sampurna!

Klasifikasi produk rinci pisan anu tiasa akurat pisan pikeun nyumponan paménta urang, grosir profésional.

Supplier ieu nempel kana prinsip "Kualitas kahiji, Kejujuran salaku dasar", leres pisan janten amanah.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami