headbanner

tabung baja rectangular

tabung baja rectangular

pedaran pondok:

rentang harga FOB: AS $400-$800 / Ton

Kamampuhan suplai: leuwih ti 5000 / Ton per bulan

MOQ: leuwih ti 20 Ton

waktos pangiriman: 3-45 poé

Pangiriman Port: Qingdao, Shanghai, Tianjin, Ningbo, Shenzhen


Rincian produk

Tag produk

Barang Pipa / pipa baja rectangular
Bubuka Pipa rectangular mangrupakeun jenis kerung pasagi bagian lampu ipis-walled pipe baja, ogé katelah baja refrigerated bending bagian.Ieu mangrupakeun baja bagian jeung pasagi bentuk cross-bagian jeung ukuran dijieunna tina Q235 panas-digulung atawa tiis-digulung strip atawa coil salaku bahan dasar, nu kabentuk ku bending tiis lajeng las frékuénsi luhur.Iwal ngaronjat ketebalan témbok, ukuran sudut sarta ujung flatness tina panas-digulung tambahan-kandel-walled tube pasagi ngahontal atawa ngaleuwihan tingkat lalawanan dilas tube pasagi tiis-kabentuk.Klasifikasi pipa rectangular: pipa baja dibagi kana pipa baja seamless sarta pipa baja dilas (pipa seamless) panas-digulung pipa seamless pasagi, tiis digambar pipa seamless pasagi, extruded pipa seamless pasagi, sarta pipa pasagi dilas.
Standar ASTM, DIN, ISO, EN, JIS, GB, jsb.
Bahan A53, A283-D, A135-A, A53-A, A106-A, A179-C, A214-C, A192, A226, A315-B, A53-B, A106-B, A178-C, A210-A- 1, jsb.
Ukuran

 

ketebalan témbok: 0.5mm-30mm, atawa sakumaha diperlukeun.

Diaméter luar: 10mm * 20mm-300mm * 500mm, atawa sakumaha diperlukeun.

Panjangna: 6m-12m, atawa sakumaha diperlukeun.

Beungeut Galvanized, 3PE, lukisan, minyak palapis, cap baja, pangeboran, jsb.
Aplikasi Utamana dipaké pikeun pipa struktur mékanis, pipa parabot tatanén, pipa cai jeung gas, pipa rumah kaca, pipa Parancah, pipa bahan wangunan, pipa jati, pipa cairan tekanan low, pipa minyak, kota / pipa konstruksi sipil, jsb.
Bungkusan Paket ékspor standar, atanapi upami diperyogikeun.
istilah harga Ex-karya, FOB, CIF, CFR, jsb.
pangmayaran T / T, L / C, Western Union, jsb.
Sertipikat ISO, SGS, BV.
17 (2)
22 (5)

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami