headbanner

Rel baja

Rel baja

pedaran pondok:

rentang harga FOB: AS $400-$800 / Ton

Kamampuhan suplai: leuwih ti 5000 / Ton per bulan

MOQ: leuwih ti 20 Ton

waktos pangiriman: 3-45 poé

Pangiriman Port: Qingdao, Shanghai, Tianjin, Ningbo, Shenzhen

Kategori: Profil baja Tag: A178-C, A179-C, A209-T1, A210-C, A226, A335-P22, A369-FP9, A53, Baja sudut, Baja saluran, baja H-beam, Batang baja héksagonal, Panas rod baja digulung, baja I-beam, baja pasagi, billet Steel, rod Steel


Rincian produk

Tag produk

Barang Rel baja
Bubuka Rel baja mangrupikeun komponén utama jalur karéta api.Fungsina nyaéta pikeun nungtun roda rolling stock pikeun maju, nanggung tekanan anu ageung tina roda, sareng ngirimkeunana ka anu bobo.Rel kudu nyadiakeun permukaan rolling kontinyu, lemes jeung lalawanan sahenteuna pikeun roda.Dina kareta api electrified atawa blok otomatis bagian, rel ogé bisa dipaké salaku sirkuit lagu. Numutkeun beurat perkiraan tina rail baja di nagara urang, jumlah kilogram per méter bisa dibagi kana tilu jenis: rail bango (bango). rel), rel beurat sareng rel ringan.
Standar ASTM, DIN, ISO, EN, JIS, GB, jsb.
Bahan A53, A283-D, A135-A, A53-A, A106-A, A179-C, A214-C, A192, A226, A315-B, A53-B, A106-B, A178-C, A210-A- 1, A210-C, A333-1.6, A333-7.9, A333-3.4, A333-8, A334-8, A335-P1, A369-FP1, A250-T1, A209-T1, A335-P2, A369-FP2 A199-T11, A213-T11, A335-P22, A369-FP22, A199-T22, A213-T22, A213-T5, A335-P9, A369-FP9, A199-T9, A213-T9, jsb.
Ukuran

 

Kandel wéb: 5.9-44mm, atanapi upami diperyogikeun
Beurat: 8.42-30kg/m, atawa sakumaha diperlukeun
Panjangna: 6m-12m, atawa sakumaha diperlukeun
Beungeut Hideung, Pra-galvanized, atawa salaku sarat Anjeun.
Aplikasi pikeun pertambangan, Téknik jeung saterusna.
Bungkusan Paket ékspor standar, atanapi upami diperyogikeun.
istilah harga Ex-karya, FOB, CIF, CFR, jsb.
pangmayaran T / T, L / C, Western Union, jsb.
Sertipikat ISO, SGS, BV.
5-4-768x244
22-768x244

meunteun customer

Sacara umum, urang wareg jeung sagala aspek, mirah,-kualitas luhur, pangiriman gancang jeung gaya procuct alus, urang bakal boga gawé babarengan nurutan-up!

Kualitas Luhur, Efisiensi Luhur, Kreatif sareng Integritas, patut gaduh kerjasama jangka panjang!Ningali maju ka gawé babarengan hareup!

Perusahaan ngagaduhan modal anu kuat sareng kakuatan kalapa, produk cekap, dipercaya, janten urang henteu hariwang pikeun gawé bareng sareng aranjeunna.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami