headbanner

Tekanan wadah plat baja

Tekanan wadah plat baja

pedaran pondok:

rentang harga FOB: AS $400-$800 / Ton

Kamampuhan suplai: leuwih ti 5000 / Ton per bulan

MOQ: leuwih ti 20 Ton

waktos pangiriman: 3-45 poé

Pangiriman Port: Qingdao, Shanghai, Tianjin, Ningbo, Shenzhen

 

Kategori: Plat baja Tags: 150M28, 530A30, A106-B, A135-A, A192, A209-T1, A210-A-1, A210-C, A213-T5, A226, A333-3.4, A369-FP2 pelat baja, pelat baja karbon, pelat baja paeh, pelat baja digulung panas, pelat baja alloy Low, pelat baja ketebalan sedeng


Rincian produk

Tag produk

Barang Tekanan wadah plat baja
Bubuka Pelat baja wadah tekanan nujul kana baja karbon sareng pelat baja alloy low anu dianggo pikeun ngadamel cangkang wadah tekanan.Ieu ngawengku baja karbon, baja karbon-mangan, baja microalloy, low-alloy baja kakuatan tinggi na-suhu low.Suhu kerja umumna antara -20 ° C sareng 500 ° C, sareng sababaraha tiasa ngahontal 560 ° C.Di antarana, utamana nujul kana 16MnR baja (16 mangan kapasitas baja alloy low, hiji tipe baja), nu dipaké pikeun rancang kapal tekanan kode ASME.
Standar ASTM, DIN, ISO, EN, JIS, GB, jsb.
Bahan A53, A283-D, A135-A, A53-A, A106-A, A179-C, A214-C, A192, A226, A315-B, A53-B, A106-B, A178-C, A210-A- 1, A210-C, A333-1.6, A333-7.9, A333-3.4, A333-8, A334-8, A335-P1, A369-FP1, A250-T1, A209-T1, A335-P2, A369-FP2 A199-T11, A213-T11, A335-P22, A369-FP22, A199-T22, A213-T22, A213-T5, A335-P9, A369-FP9, A199-T9, A213-T9, 52M, 52M 150M19, 527A19, 530A30, jsb.
Ukuran

 

Panjangna: 1m-12m, atanapi upami diperyogikeun

lebar: 0.6m-3m, atawa sakumaha diperlukeun

Ketebalan: 0.1mm-300mm, atawa sakumaha diperlukeun

Beungeut Beresih, blasting jeung lukisan nurutkeun sarat customer.
Aplikasi Baja karbon jeung baja low-alloy cadar dipaké dina pembuatan cangkang wadah tekanan, jsb Industri pétrokimia, industri énergi, panalungtikan ilmiah jeung industri militér, jsb.
Bungkusan Paket ékspor standar, atanapi upami diperyogikeun.
istilah harga Ex-karya, FOB, CIF, CFR, jsb.
pangmayaran T / T, L / C, Western Union, jsb.
Sertipikat ISO, SGS, BV.
1-2-768x244 (1)
8-768x244

meunteun customer

Pausahaan ieu boga pamanggih "kualitas hadé, waragad processing handap, harga leuwih lumrah", ngarah boga kualitas produk kalapa jeung harga, éta alesan utama urang milih cooperate.

 

Adhering kana prinsip bisnis kauntungan silih, urang boga urus senang tur suksés, urang pikir urang bakal mitra bisnis pangalusna.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami