headbanner

Prepainted coil baja galvalume

Prepainted coil baja galvalume

pedaran pondok:

rentang harga FOB: AS $400-$800 / Ton

Kamampuhan suplai: leuwih ti 5000 / Ton per bulan

MOQ: leuwih ti 20 Ton

waktos pangiriman: 3-45 poé

Pangiriman Port: Qingdao, Shanghai, Tianjin, Ningbo, Shenzhen

 

Kategori: Coil baja coated tags: Coil baja galvanis digulung tiis, DX51D, DX52D, DX53D, G350, G450, G550, Coil baja Galvanized, Coil baja galvanized panas digulung, Hot digulung pickled coil baja, Pola coil baja galvanized, SGCH, SGCC


Rincian produk

Tag produk

Barang Aluminized séng coated coil baja
Standar ASTM, DIN, ISO, EN, JIS, GB, jsb.
Bahan SGCC, SGCH, G350, G450, G550, DX51D, DX52D, DX53D
Ukuran

 

Lebar: 600mm-1500mm, atawa sakumaha diperlukeun.

Ketebalan: 0.15mm-6mm, atawa sakumaha diperlukeun.

Beungeut Biasa, mini, badag, enol spangle, pas kulit, chromated, unoiled, garing, jsb.
Aplikasi lambar roofing, bahan wangunan, bahan konstruksi, parabot imah, jsb.
Ékspor ka Amérika, Australia, Brazil, Kanada, Peru, Iran, Italia, India, Britania Raya, Arab, jsb.
Bungkusan Paket ékspor standar, atanapi upami diperyogikeun.
istilah harga Ex-karya, FOB, CIF, CFR, jsb.
pangmayaran T / T, L / C, Western Union, jsb.
Sertipikat ISO, SGS, BV.
28
23

meunteun customer

Kami mitra jangka panjang, teu aya kuciwa unggal waktu, urang miharep pikeun ngajaga silaturahim ieu engké!

Ieu bisa disebutkeun yen ieu téh produser pangalusna kami encountered di Cina dina industri ieu, urang ngarasa untung digawekeun ku produsén jadi alus teuing.

Pausahaan ieu boga pamanggih "kualitas hadé, waragad processing handap, harga leuwih lumrah", ngarah boga kualitas produk kalapa jeung harga, éta alesan utama urang milih cooperate.

Simkuring salawasna yakin yén detil mutuskeun kualitas produk parusahaan, dina hal ieu, parusahaan sasuai jeung sarat urang jeung barang anu minuhan ekspektasi urang.

Produk parusahaan kacida alusna, kami geus dibeuli na cooperated sababaraha kali, harga adil jeung kualitas assured, pondokna, ieu téh parusahaan dipercaya!


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami