headbanner

tabung baja precision

tabung baja precision

pedaran pondok:

rentang harga FOB: AS $400-$800 / Ton

Kamampuhan suplai: leuwih ti 5000 / Ton per bulan

MOQ: leuwih ti 20 Ton

waktos pangiriman: 3-45 poé

Pangiriman Port: Qingdao, Shanghai, Tianjin, Ningbo, Shenzhen

 


Rincian produk

Tag produk

Barang Pipa / pipa baja presisi
Bubuka Pipa baja precision mangrupikeun bahan pipa baja presisi tinggi anu diolah ku gambar tiis atanapi gulungan panas.Kusabab tembok jero jeung luar tina pipa baja precision teu boga lapisan oksida, tekanan tinggi na teu leakage, precision tinggi, smoothness tinggi, bending tiis tanpa deformasi, flaring, flattening tur euweuh retakan, aranjeunna utamana dipaké pikeun ngahasilkeun komponén pneumatic atawa hidrolik, kayaning silinder atawa The silinder minyak bisa jadi tube seamless atawa dilas tube.The pipe baja precision boga akurasi dimensi tinggi na finish tinggi, surfaces jero sarta luar tina pipe nu teu boga pilem oksida sanggeus perlakuan panas.Pipa ieu flared na flattened tanpa retakan, tiis-kabentuk tanpa deformasi, sarta bisa tahan tekanan tinggi, sarta bisa dipaké pikeun sagala rupa deformations kompléks jeung processing mékanis jero.urusan sareng.

1. Diaméter luar leuwih leutik.

2. precision High bisa dihasilkeun dina bets leutik.

3. Produk rengse tiis-digambar boga precision tinggi na kualitas permukaan alus.

4. Wewengkon horizontal tina pipa baja leuwih pajeulit.

5. Kinerja pipa baja punjul, sareng logamna langkung padet.

3. Produk rengse tiis-digambar boga precision tinggi na kualitas permukaan alus.

4. Wewengkon horizontal tina pipa baja leuwih pajeulit.

Standar ASTM, DIN, ISO, EN, JIS, GB, jsb.
Bahan A53, A283-D, A135-A, A53-A, A106-A, A179-C, A214-C, A192, A226, A315-B, A53-B, A106-B, A178-C, A210-A- 1, A210-C, A333-1.6, A333-7.9, A333-3.4, A333-8, A334-8, A335-P1, A369-FP1, A250-T1, A209-T1, A335-P2, A369-FP2 A199-T11, A213-T11, A335-P22, A369-FP22, A199-T22, A213-T22, A213-T5, A335-P9, A369-FP9, A199-T9, A213-T9, jsb.
Ukuran

 

Tembok ketebalan: 1.5mm-30mm, atawa sakumaha diperlukeun.

Diaméter luar: 10.3mm-1219mm, atawa sakumaha diperlukeun.

Panjangna: 6m-12m, atawa sakumaha diperlukeun.

Beungeut Lukisan hideung, cet varnish, minyak anti karat, galvanized panas, galvanized tiis, 3PE, jsb.
Aplikasi Pipa cairan, Pembangkit Listrik, Pipa Struktur, Pipa Boiler tekanan tinggi sareng rendah, Pipa Seamless pikeun retakan minyak bumi, Pipa Conduit, Pipa Parancah farmasi sareng kapal, wangunan, jsb.
Bungkusan Paket ékspor standar, atanapi upami diperyogikeun.
istilah harga Ex-karya, FOB, CIF, CFR, jsb.
pangmayaran T / T, L / C, Western Union, jsb.
Sertipikat ISO, SGS, BV.
14 (1)
21 (3)

meunteun customer

Pabrik ngagaduhan alat-alat canggih, staf anu berpengalaman sareng tingkat manajemén anu saé, janten kualitas produk ngagaduhan jaminan, kerjasama ieu santai sareng bagja!

Klasifikasi produk rinci pisan anu tiasa akurat pisan pikeun nyumponan paménta urang, grosir profésional.

Klasifikasi produk rinci pisan anu tiasa akurat pisan pikeun nyumponan paménta urang, grosir profésional.

Perusahaan di industri ieu kuat sareng kompetitif, maju sareng jaman sareng ngembangkeun sustainable, kami resep pisan ngagaduhan kasempetan pikeun gawé bareng!


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami