headbanner

Warta Industri

  • Specification for performance and use of 304 stainless steel plate

    Spésifikasi pikeun kinerja sarta pamakéan 304 plat stainless steel

    1, sipat kimiawi: 304 plat stainless steel kimiawi jeung lalawanan korosi éléktrokimia dina baja anu pangalusna, kadua ngan pikeun alloy titanium.2, sipat fisik: résistansi panas, résistansi oksidasi suhu luhur (tahan panas teu peeling) tina stainless steel suhu luhur ...
    Maca deui
  • Effect of different process parameters on derusting effect of thick wall stainless steel seamless tube

    Pangaruh parameter prosés béda dina pangaruh derusting témbok kandel stainless steel tube seamless

    Numutkeun analisis model matematik, tabel data eksperimen parameter prosés derusting Geter pikeun kandel-walled stainless steel tube seamless ngadegkeun.Tés éfék derusting geter dilaksanakeun dina arah geter anu béda pikeun parameter prosés ...
    Maca deui
  • Use and standard classification of stainless steel belts

    Pamakéan sarta klasifikasi baku belts stainless steel

    Strip stainless steel mangrupa extension tina piring stainless steel ultra-ipis.Nyatana, éta ogé jinis piring anu dianggo dina industri, tapi béda sareng piring biasa, bentukna langkung panjang.widang nerapkeun téh Sajaba béda ti piring biasa.Kiwari, aya seueur ...
    Maca deui
  • How to distinguish the quality of stainless steel welded pipe?

    Kumaha ngabedakeun kualitas pipa dilas stainless steel?

    Salaku industri sunrise industri pasar baja, loba usaha mimiti giliran industri dagang pipa stainless steel dilas, gancang dilegakeun penjajahan pasar, tapi pipa stainless steel dilas ngembangkeun pasar dagang jeung tumuwuhna dina waktos anu sareng kualitas produk na henteu rata, émang kunaon...
    Maca deui
  • The use of color coated board

    Pamakéan papan coated warna

    Pamakéan papan coated warna Pelat baja warna-coated ngagunakeun pelat baja galvanized salaku substrat, sajaba panyalindungan séng, palapis organik dina lapisan séng muterkeun hiji nutupan sarta fungsi isolasi, nu bisa nyegah pelat baja ti rusting, sarta gaduh umur jasa anu langkung panjang ...
    Maca deui
  • Analisis dina Cukang lantaranana Breakout of Continuous Casting Billets

    Breakout of casting kontinyu mangrupakeun kacilakaan produksi serius tina casting kontinyu.Artikel ieu ngabahas panyabab breakout dina leuwih jéntré dina kombinasi kalayan analisis komprehensif ngeunaan fenomena sarta ngabalukarkeun breakout dina casting kontinyu.Tina tuang kontinyu billet, ...
    Maca deui
  • Bubuka pikeun pipa baja precision sarta kaunggulan tina pipa baja precision

    Bubuka pikeun pipa baja precision jeung kaunggulan tina pipa baja precision Naon tabung baja precision tube baja precision mangrupakeun bahan tube baja precision tinggi diolah ku gambar tiis atawa rolling panas.Kusabab tembok jero jeung luar tina pipa baja precision teu boga lapisan oksida, p ...
    Maca deui
  • Naha stainless steel karat?Naha masih aya magnetisme?

    Naha stainless steel karat?Naha masih aya magnetisme?Nalika bintik coklat karat (bintik) muncul dina beungeut pipa stainless steel, jalma reuwas: "Stainless steel teu keyeng, sarta keyeng teu stainless steel. Bisa jadi aya masalah ...
    Maca deui
  • blast tungku cooling struktur parabot

    blast tungku cooling struktur parabot blast tungku cooling mangrupa kaayaan penting pikeun formasi kulit slag pelindung, cangkang beusi, sarta lapisan grafit.Éta ngirangan suhu lapisan refractory sorangan sareng nyayogikeun panyalindungan langsung.Éta ogé ngajaga kakuatan structu ...
    Maca deui
  • Basic knowledge of steelmaking

    pangaweruh dasar steelmaking

    pangaweruh dasar steelmaking Steelmaking dimimitian ku ironmaking.Baja asalna tina beusi babi.Beusi babi anu dilebur tina bijih beusi ngagaduhan kandungan karbon anu luhur sareng seueur najis (sapertos silikon, mangan, fosfor, walirang, jsb).Ku alatan éta, beusi babi lacks plasticity sarta kateguhan, sarta boga mékanis goréng ...
    Maca deui
  • Brief introduction of hot-dip galvanized steel types, uses, production technology development process and other issues

    bubuka ringkes jenis baja galvanized hot-dip, kagunaan, prosés ngembangkeun téhnologi produksi jeung isu sejenna

    bubuka ringkes jenis baja galvanized panas-dip, kagunaan, prosés ngembangkeun téhnologi produksi jeung isu sejenna Dina taun panganyarna, lambaran baja galvanized hot-dip geus narima ogé ku pamaké kusabab résistansi korosi na alus, penampilan geulis, kondusif pikeun prosés saterusna. ...
    Maca deui
  • Masalah umum tina coil baja galvanized

    Masalah umum tina coil baja galvanized 1. Sabaraha jinis metode galvanizing ayeuna aya di dunya?Jawaban: Aya tilu jenis métode: electro-galvanizing, hot-dip galvanizing na galvanizing.2. Naon anu sasmita baja ilahar dipaké pikeun cadar galvanized panas-dip?Hiji...
    Maca deui