headbanner

Naha anjeun hoyong ngadamel logo dina stainless steel Angle?

Sok we bakal ningali labél dijieun ku produsén dinastainless steel Angle, kaasup produsén, bahan, spésifikasi jeung saterusna.Naon tujuan nyieun labél dina tabung?Star Good Steel Co., Ltd. sareng anjeun ngartos it.

tanda, Dipaké pikeun nyirian jeung idéntifikasi.Pabrik stainless steel Angle ngahasilkeun stainless steel Angle steel, dina unggal pipa panjang 6m dina 3-4 tanda.Nanging, nyirian pipa ningkatkeun prosés pamrosésan, manjangkeun waktos produksi sareng ningkatkeun biaya produksi.Janten waktos sareng konsumsi énergi, naha produsén Angle stainless steel masih bakal ngalakukeun logo dina Angle stainless steel?

Dina raraga hadé ngabedakeun merek, nungkulan sengketa sanggeus-jualan

Lamun dibeuli stainless steel Angle boga masalah kualitas, saha urang kudu néangan?Kalawan logo urang bisa kacida alusna ngajawab masalah ieu, tiasa pisan timely pikeun manggihan produsén pikeun ngajawab masalah.Dina waktos anu sami, logo ogé jaminan reputasi produsén, jaminan lisan.

1. Ngabédakeun bahan

rusuh pasar stainless steel, 201, 304 leres tur palsu hese ngabedakeun, béda bahan jeung mata taranjang umumna hésé ngabedakeun.Jinis bahan dicitak dina pipa baja, sareng bahanna jelas sakedap.

2, spésifikasi produk jelas

Dina beungeut stainless steel Angle steel pencét spésifikasi sarta model, ku kituna konsumén leuwih merenah mésér, jelas naon tipe fittings pipe sarta pipa maranéhna kudu.


waktos pos: Dec-22-2021