headbanner

Pamakéan sarta klasifikasi baku belts stainless steel

Thestrip stainless steelmangrupa extension tina piring stainless steel ultra-ipis.Nyatana, éta ogé jinis piring anu dianggo dina industri, tapi béda sareng piring biasa, bentukna langkung panjang.widang nerapkeun téh Sajaba béda ti piring biasa.Ayeuna, aya seueur jinis sabuk baja krom, aya ogé seueur standar produksi.éta parantos dianggo dina seueur widang.

Aya loba bentuk stainless steel, lamun per kualitas, éta bisa dibagi kana 201 sabuk baja, 304 sabuk baja, 316 sabuk baja jeung saterusna.Unggal strip baja baku sagemblengna béda dina ketebalan, panjang, jsb Tapi maranéhna kudu rentang kualitas diatur ku fase, ketebalan nu lolobana antara 0.02mm na 4mm.Lamun luyu jeung rupa-rupa titik, sabuk stainless steel di Cina mindeng dibagi kana sabuk coil stainless steel, sabuk spring baja Chrome, sabuk rolling tiis baja Chrome jeung sabuk polishing baja Chrome lajeng on.Nya kitu, stainless steels béda boga widang aplikasi béda.Kaseueuran sabuk stainless steel dianggo dina konstruksi, produksi industri sareng widang anu sanés.sabuk baja krom ngagaduhan seueur ciri anu saé, sapertos résistansi panas, résistansi deformasi, résistansi korosi, ku kituna dianggo dina konstruksi sareng industri anu sanés.

Fitur sabuk stainless steel anu béda

Tiis digulung strip: tiis digulung strip bisa jadi perlakuan husus produk stainless steel, ayeuna teh dirojong strip stainless steel salaku bahan baku, dina suhu sanggeus tiis ngolah mesin rolling sarta ngawangun produk baja industri aksésori sejen.Sacara standar, spésifikasi kualitas strip digulung tiis antara 0.1mm ~ 3mm ketebalan, rubak nyaeta antara 100mm ~ 2000mm;Dina kalolobaan kasus, rakitan pita gulungan tiis teu tiasa ngaleuwihan rentang ieu.Upami teu kitu, éta bakal mangaruhan seueur nagara nalika dianggo.Tiis digulung strip kalawan permukaan lemes, datar, akurasi diménsi tinggi jeung sipat mékanis alus tur ciri alus teuing séjén, biasana diolah kana gulungan, sarta diolah kana piring coated.Dina traktor, mobil jeung manufaktur industri lianna, strip digulung tiis loba dipaké.

Hot rolled strip: Hot rolled strip nyaéta jenis séjén tina strip baja Chrome.Kandelna 1.80mm-6.00mm, sareng rubakna antara 50mm-1200mm.Hot rolling strip nyaéta strip baja sejen alesan diolah ku ngagiling baja panas.éta teu karasa low, processing gampang, ductility alus tur ciri alus teuing lianna, jadi mindeng dipaké salaku piring ceking.

Strip baja silikon: Strip baja silikon mangrupikeun jinis strip baja Chrome anu ngagaduhan struktur orientasi sisikian sorangan.Seringna sering ngahasilkeun rupa-rupa trafo kakuatan, konvérsi trafo pulsa sareng alat-alat listrik industri anu sanés kalayan frekuensi kerja di luhur 400Hz.

Strip struktural: Strip struktural bakal dipanaskeun nalika pangiriman, tapi moal tiasa dirawat panas upami spésifikasi jalurna kacumponan.Ruang lingkup pamakean sabuk baja luar biasa ageung, jumlah pamakean ogé ageung pisan, contona, seueur dianggo dina manufaktur mobil, penerbangan, aeroangkasa sareng industri beurat sanés.

Beubeur stainless steel nyaéta produk baja ngolah khusus ieu, aranjeunna sering dianggo dina sagala rupa widang industri beurat, pikeun kahirupan sareng produksi urang masihan kontribusi anu teu tiasa diabaikan.


waktos pos: Dec-20-2021