headbanner

Spésifikasi pikeun kinerja sarta pamakéan 304 plat stainless steel

1, sipat kimiawi:304 plat stainless steellalawanan korosi kimiawi jeung éléktrokimia dina baja anu pangalusna, kadua ukur pikeun alloy titanium.
2, sipat fisik: résistansi panas, résistansi oksidasi suhu luhur (résistansi panas teu peeling) tina stainless steel suhu luhur, tapi ogé résistansi hawa low malah hawa ultra-low.
3, sipat mékanis: nurutkeun tipena béda stainless steel, sipat mékanis teu sarua, kalawan kakuatan tinggi, teu karasa, plasticity alus, kakuatan henteu luhur tapi lalawanan korosi alus, tapi ogé ngandung sipat mékanis sedeng, kakuatan henteu tinggi teuing. tapi résistansi oksidasi.
4, kinerja prosés: 304 plat stainless steel kinerja prosés stainless steel teh pangalusna, sabab plastik pisan alus, bisa diolah salaku rupa-rupa piring, tube na propil lianna.
304 plat stainless steel pisan loba dipaké, tapi dina pangwangunan sarta pamasangan sababaraha rinci atawa nengetan, jadi urang kudu nengetan naon?Pikeun ngagampangkeun panggunaan anjeun sareng ngamangpaatkeun produk ieu, tulisan di handap ieu ngajelaskeun spésifikasi pamasangan 304 plat stainless steel sacara rinci:
1, ngabersihan nepi situs instalasi sababaraha sampah hiasan, sabab sampah hiasan beurat bisa ditempatkeun dina loka, ngantosan pamasangan 304 plat stainless steel ngabalukarkeun karuksakan serius.
2, tanaga konstruksi sanggeus ngasupkeun situs ngagunakeun pakean kaamanan husus, helm jeung parabot kaamanan.
3, sabab tina particularity of 304 plat stainless steel, utamana dina widang ngagunakeun las gas, urang kudu nengetan panyalindungan, ulah ngantep Mars Santika.
4, upami anjeun tiasa nyetél ember seuneu handap las, éta pangalusna.
5, diantara 304 pagawe konstruksi plat stainless steel, aya bagian badag roko, utamana pikeun ngingetkeun pagawe ieu, ulah ngaroko di adegan, ku kituna teu ngabalukarkeun seuneu.


waktos pos: Jan-10-2022