headbanner

Spésifikasi pikeun nyieun plat stainless steel

plat baja stainlessmangrupakeun produk umum dina kahirupan, sarta paménta konsumén pikeun plat stainless steel oge kacida gedéna.Prosés produksi plat stainless steel henteu sakumaha kompléks jadi imagined, luyu jeung léngkah prescribed bisa dilaksanakeun.Dina prosés produksi, pagawe kedah nengetan husus ka kaamanan sorangan, operasi teu bener bisa ngakibatkeun kacilakaan.

Maké sarung tangan karét pikeun ngolah, anu mangrupikeun titik anu paling penting, sabab dina prosés ngolah, sarung tangan karét bakal dilebur ku suhu anu luhur nalika ngolah, bakal nyababkeun kaduruk leungeun, salian ti éta, solusi lem netes kana méja, ogé bakal mangaruhan karya processing normal.Ngabersihan worktable pikeun mastikeun yén euweuh pangotor mangaruhan operasi normal tina workpiece nu.Katilu: saméméh las kudu tuntas cleaned off najis luhureun éléktroda, kayaning: sulaman, cai, jeung sajabana, teu bisa interrupted di spot las.

Salila las, ulah noél workpiece ku leungeun Anjeun tanpa ukuran pelindung pikeun nyegah scalding leungeun Anjeun.Karya las kedah sahenteuna 1-2 staf profésional pikeun marengan, teu hiji operasi bebas, bisi kacilakaan.Pastikeun pikeun ngabersihan worktable jeung workpiece sanggeus las.

Saatos las, piceun pilem kudu cuci permukaan, sarta ngagunakeun parabot stainless steel husus, tujuanana teu ngantep filings beusi iteuk kudu cleaned.Karya ngolah las plat stainless steel bisa disebutkeun industri rélatif-resiko tinggi, jadi dina rékayasa processing kudu nengetan, teu kudu cuek, ngabalukarkeun karuksakan teu perlu, lamun kacilakaan, sabab geuwat ngeureunkeun processing keur processing.


waktos pos: Dec-28-2021