headbanner

Kumaha manjangkeun umur jasa produk stainless steel?

Kalawan ngembangkeun ékonomi, pamakéancoil stainless steelnyaeta beuki loba umum, jalma dina kahirupan sapopoe jeung produk stainless steel raket patalina, tapi loba jalma nyaho saeutik ngeunaan kinerja volume stainless steel, éta stainless steel teu Rusty.Kanyataanna, coils stainless steel pisan tahan ka korosi sabab boga pilem purifying dina beungeut cai, nu kapanggih di alam salaku oksida leuwih stabil.Tapi stainless steel nyaéta nurutkeun kaayaan béda pamakean, darajat oksidasi teu sarua, tapi bakal dioksidasi, fenomena ieu biasana disebut korosi.Produk stainless steel dina penampilan nyaéta résistansi korosi pilem purifikasi nyaéta bagian anu lemah, kusabab paparan ka lingkungan corrosive, permukaan logam éléktrokimia atanapi réaksi kimia, ku kituna pikeun ngabentuk imajinasi pitting, formasi liang leutik, gandeng ku panutupanana aérobik. ion, mangrupakeun leyuran corrosive kuat, ngagancangkeun laju réaksi korosi.
Pikeun manjangkeun umur jasa coil stainless steel, béntang baja alus diringkeskeun titik handap:
1. Métode beberesih
Nalika meresihan penampilan gulungan stainless steel, urang kudu nengetan teu narajang penampilan goresan, nyegah pamakéan ngabodaskeun jeung agén abrasive, bal kawat baja, grinding parabot, ngaleupaskeun detergent, bilas ku cai sanggeus meresihan penampilan.
2. Kumaha nungkulan lebu
Penampilan coil stainless steel kalawan lebu jeung gampang miceun kokotor, tiasa sabun, detergent lemah, detergent napel diwangun ku beberesih, jeung alkohol atawa pangleyur organik (éter, bénzéna) scrub.
3, geuy
Gajih permukaan coil stainless steel, minyak lemes tanpa minyak, bersih ku kaen lemes, kalawan detergent nétral atawa solusi amonia atawa beberesih detergent husus.
4, korosi asam
Penampilan stainless steel kalawan ngabodaskeun sarta sagala rupa kantétan asam, geuwat bilas ku cai, lajeng soak kalawan solusi amonia atawa solusi natrium karbonat nétral, bilas ku detergent nétral atawa cai haneut.
5, penampilan pola katumbiri
Stainless steel penampilan garis katumbiri, nyaeta teuing detergent atawa minyak, nyeuseuh jeung cai haneut detergent nétral bisa dikumbah kaluar.
6, reuy
Korosi disababkeun ku kokotor dina beungeut coil stainless steel bisa cleaned kalawan 10% asam nitrat atawa detergent abrasive atawa husus.


waktos pos: Jan-04-2022