headbanner

Kumaha ngabedakeun kualitas pipa dilas stainless steel?

Salaku industri sunrise industri pasar baja, loba usaha mimiti giliranpipa dilas stainless steelindustri dagang, gancang dilegakeun penjajahan pasar, tapi pipa stainless steel dilas ngembangkeun pasar dagang jeung tumuwuhna dina waktos anu sareng kualitas produk na henteu rata, jadi naon métode idéntifikasi kualitas pipa dilas stainless steel?
Hal ieu ogé dipikawanoh yen stainless steel dilas pipe loba sipat leuwih hade tinimbang beusi, titik konci éta teu gampang karat, eusi beusi low.Batur nempatkeun maju pikeun ngaidentipikasi las stainless steel ogé ngagunakeun magnet.Kanyataanna, metoda ieu teu ilmiah, stainless steel dilas rupa pipe, hawa normal nurutkeun struktur organisasi bisa dibagi kana austenite na martensite atawa bentuk awak ferritic.Biasana dipaké salaku hiasan tube plat 304 stainless steel dilas tube kualitas plat, umumna disebutkeun, teu magnét, tapi kusabab smelting disababkeun ku fluktuasi komposisi kimiawi atawa kaayaan processing ogé bisa muncul magnét, nu teu bisa dianggap tiruan atawa teu minuhan sarat.304 stainless steel dilas pipe sanggeus ngolah tiis, transformasi martensite leuwih gampang jadi magnét.
Sateuacan milih pipa anu dilas, éta kedah ditangtukeun yén bahanna dugi ka standar, nyandak conto 304:
1. Harga: lamun 304 stainless steel dilas plat tube leuwih handap harga pasar 301, eta kamungkinan jadi palsu.
2. Pariksa naha "304" ieu dicap dina beungeut tube, sarta ménta sertipikat kualitas produsén urang salaku buktina;
3. réagen asam bisa dipaké pikeun nguji, 30 detik sanggeus bahan 304 teu robah warna ka warna, 201 hideung;
Star alus steel co., Ltd pikeun ngingetkeun anjeun milih brand badag stainless steel dilas pipe, bisa diolah pikeun kaperluan anjeun pikeun produk Anjeun.Bahan aslina produk baja xinghao utamana dijieunna tina taigang, Baogang na pelat assured séjén, guna ngahasilkeun produk dipercaya pikeun konsumén.Upami anjeun ogé hoyong milarian pasangan anu ikhlas, sumping sareng gabung kami!


waktos pos: Dec-13-2021