headbanner

Pangaruh parameter prosés béda dina pangaruh derusting témbok kandel stainless steel tube seamless

Numutkeun analisis model matematik, tabel data eksperimen parameter prosés derusting Geter pikeun kandel-walled stainless steel tube seamless ngadegkeun.Tés éfék derusting geter dilaksanakeun dina arah geter anu béda pikeun parameter prosés anu mangaruhan pangaruh derusting geter tina pipa seamless stainless steel témbok kandel, sareng pamariksaan perbandingan makroskopis sareng metalografi tina pangaruh derusting dilaksanakeun.Pangaruh parameter prosés béda dina pangaruh derusting tina kandel-walled stainless steel tube seamless dianalisis tur diuji.(1) organisasi karat karasa abrasive leupas, tapi lapisan oksida dina beungeut logam jeung bahan dasar ngagabungkeun kakuatan tinggi, nu leuwih luhur karasa partikel, nu hadé pangaruh nyoplokkeun karat jeung lapisan oksida Pikeun partikel tina bahan anu sarua. , ukuranana badag, sarta aréa kontak antara partikel jeung titik keyeng naek, nu mangaruhan tekanan dampak.Pikeun ukuran pipa baja dina uji ieu, diaméter partikel, D> 1.1-1.5 mm, dasarna teu boga pangaruh panyabutan karat.D> 0,9 ~ 1,1 mm, derusting atra, D <0,9 mm, massa partikel leutik, énergi kinétik leutik, pangaruh derusting goréng;(4) Hubungan antara amplitudo jeung frékuénsi akselerasi, amplitudo jeung frékuénsi nyaéta kieu: nu leuwih gede amplitudo, nu leuwih gede akselerasi, nu leuwih gede énergi kinétik partikel, nu hadé pangaruh derusting;Kalayan ngaronjatna frékuénsi, akselerasi naek, tapi amplitudo nurun, pangaruh derusting nurun, laju frékuénsi teuing low, sarta efisiensi processing low.Sacara umum, langkung panjang waktos ngolah, langkung écés pangaruh derusting.(6) Arah Geter nyaéta Geter nangtung, sarta énergi dampak partikel abrasive dina beungeut cai dipaké pikeun miceun bintik karat jeung skala oksida, hasilna stress compressive residual dina beungeut cai, pemurnian séréal permukaan, nu bisa ngaronjatkeun daya tahan korosi. ;Geter horisontal ngagunakeun gesekan pikeun ngaleungitkeun bintik karat sareng kulit oksida, nyababkeun setrés tegangan sésa dina permukaan, anu kirang efektif tibatan geter nangtung.Geter gabungan tiasa ningkatkeun efisiensi derusting sareng skala, sareng ngahasilkeun setrés compressive residual dina permukaan.


waktos pos: Dec-31-2021