headbanner

Analisis Tilu Karakteristik Pipa Stainless Steel

1. lalawanan korosi

Pangpangnaproduk pipa stainless steelmerlukeun lalawanan korosi alus.produk stainless steel kawas Kelas I jeung sophistication II tableware misalna.utensils dapur, pamanas cai, dispensers cai, jsb bagian tina pabrik stainless steel Cina bakal ngalakukeun tés lalawanan korosi dina produk: ngagunakeun solusi NACL nyandak ngagolak, sarta ku kituna leyuran masalah sanggeus hiji periode waktos Anjeun kosongkeun, nyeuseuh jeung garing, ti nu titik leungitna beban pikeun substantiate darajat korosi.

2. Weldability

Sarat kinerja las tina coils baja Chrome rupa-rupa ti produk ka produk.wangun tableware biasana teu merlukeun kinerja las, malah kaasup sababaraha pabrik pot na panci.Sanajan kitu, lolobana produk merlukeun bahan baku kalawan kinerja las alus, kawas tableware Kelas II, cangkir thermos, pipa baja, pamanas cai, dispenser cai, jsb.

3. Polishability

Ayeuna, pipa stainless steel umumna digosok salila assembly, sarta ngan sababaraha produk teu merlukeun polishing kawas pamanas cai, linings dispenser cai, jsb. Ku alatan éta, ieu perlu kinerja polishing alus barang.Faktor anu paling mangaruhan kinerja polishing nyaéta kieu:

  3.1.Cacad permukaan bahan.kawas goresan, pitting, soaking, jsb.

3.2.masalah bahan pipa stainless steel.Lamun karasana saukur teuing low, hese caang salila polishing (BQ teu alus).Lamun karasa ngan teuing low, beungeut pasti mesek salila gambar jero, nu mangaruhan kinerja BQ.BQ kalawan karasa luhur téh comparatively hadé.

3.3.Saatos gambar jero, bintik hideung leutik sarta RI tinggi imitating DGING ogé bakal muncul dina beungeut realm kalawan deformasi gedé, nu bisa mangaruhan sipat BQ.


waktos pos: Dec-06-2021