headbanner

Kapang Steel

Kapang Steel

pedaran pondok:

rentang harga FOB: AS $400-$800 / Ton

Kamampuhan suplai: leuwih ti 5000 / Ton per bulan

MOQ: leuwih ti 2 Ton

waktos pangiriman: 3-45 poé

Pangiriman Port: Qingdao, Shanghai, Tianjin, Ningbo, Shenzhen


Rincian produk

Tag produk

Barang Kapang Steel
Bubuka Alat baja dipaké pikeun nyieun paeh tiis, panas forging paeh, paeh-casting paeh jeung molds séjén tina baja.Paeh baja bisa kasarna dibagi kana tilu jenis: tiis-digulung paeh baja, panas-digulung paeh baja jeung palastik paeh baja, nu dipaké pikeun forging, stamping, motong, sarta paeh-casting.Kusabab tujuan anu béda-béda tina rupa-rupa kapang sareng kaayaan kerja anu rumit, baja anu dianggo pikeun kapang kedahna gaduh karasa anu luhur, kakuatan, résistansi ngagem, kateguhan anu cukup, sareng hardenability sareng hardenability anu luhur dumasar kana kaayaan kerja tina kapang anu dilakukeun ku éta.Teu karasa jeung sipat téhnologis lianna.Alatan kagunaan béda jeung kaayaan kerja kompléks tipe ieu, sarat kinerja pikeun baja kapang ogé béda.
Standar ASTM, DIN, ISO, EN, JIS, GB, jsb.
Bahan Cr12, D3, 1.2080, SKD 1, P20, 1.2311, PDS-3, 3Cr2Mo, jsb.
Ukuran

 

Bar buleud: diaméterna: 10-800mm, panjangna: 2000-12000mm, atawa sakumaha diperlukeun.

Lempeng: ketebalan: 20-400mm, rubak: 80-2500mm, panjangna: 2000-12000mm, atawa sakumaha diperlukeun.

Beungeut Hideung, grinding, caang, Polandia, atawa sakumaha diperlukeun.
Aplikasi Kapang mangrupikeun alat pangolahan utama pikeun manufaktur bagian-bagian dina manufaktur mesin, instrumen radio, motor, alat listrik sareng séktor industri anu sanés.
Bungkusan Paket ékspor standar, atanapi upami diperyogikeun.
istilah harga Ex-karya, FOB, CIF, CFR, jsb.
pangmayaran T / T, L / C, Western Union, jsb.
Sertipikat ISO, SGS, BV.
6-2-1
7-1 (1)

meunteun customer

Kami mitra jangka panjang, teu aya kuciwa unggal waktu, urang miharep pikeun ngajaga silaturahim ieu engké!

Pausahaan bisa mikir naon pikir urang, urgency of urgency meta dina kapentingan posisi urang, bisa disebutkeun ieu téh parusahaan jawab, urang kungsi gawé babarengan senang!

Pabrikan masihan kami diskon ageung dina premis pikeun mastikeun kualitas produk, hatur nuhun pisan, kami bakal milih perusahaan ieu deui.

Manajer produk nyaéta jalma anu panas pisan sareng profésional, urang gaduh paguneman anu pikaresepeun, sareng tungtungna urang ngahontal perjanjian konsensus.

Sanajan kami perusahaan leutik, kami ogé dimangfaatkeun.Kualitas dipercaya, jasa ikhlas sareng kiridit anu saé, kami ngahormatan tiasa damel sareng anjeun!


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami