headbanner

Kapang plat baja

Kapang plat baja

pedaran pondok:

rentang harga FOB: AS $400-$800 / Ton

Kamampuhan suplai: leuwih ti 5000 / Ton per bulan

MOQ: leuwih ti 20 Ton

waktos pangiriman: 3-45 poé

Pangiriman Port: Qingdao, Shanghai, Tianjin, Ningbo, Shenzhen

 

Kategori: Plat baja tags: 150M28, 523M15, A213-T22, A213-T9, A214-C, A315-B, A333-7.9, A53, Pelat baja Karbon, Pelat baja tahan korosi, Panas digulung plat baja, Low alloy plat baja , Plat baja ketebalan sedeng, Plat baja tahan ngagem


Rincian produk

Tag produk

Barang Pelat waja
Bubuka Paeh baja dipaké pikeun nyieun paeh tiis, panas forging paeh, paeh casting paeh sarta jenis baja lianna.Kapang mangrupikeun alat pangolahan utama pikeun manufaktur bagian-bagian dina manufaktur mesin, instrumen radio, motor, alat listrik sareng séktor industri anu sanés.Kualitas kapang langsung mangaruhan kualitas téknologi pamrosésan tekanan, akurasi produk, sareng biaya produksi.Kualitas sarta hirup jasa tina kapang utamana kapangaruhan ku bahan kapang jeung perlakuan panas, sajaba rarancang struktur lumrah jeung akurasi processing.Paeh baja bisa kasarna dibagi kana tilu jenis: tiis-digulung paeh baja, panas-digulung paeh baja jeung palastik paeh baja, nu dipaké pikeun forging, stamping, motong, sarta paeh-casting.Kusabab tujuan anu béda-béda tina rupa-rupa kapang sareng kaayaan kerja anu rumit, baja anu dianggo pikeun kapang kedahna gaduh karasa anu luhur, kakuatan, résistansi ngagem, kateguhan anu cukup, sareng hardenability sareng hardenability anu luhur dumasar kana kaayaan kerja tina kapang anu dilakukeun ku éta.Teu karasa jeung sipat téhnologis lianna.Alatan kagunaan béda jeung kaayaan kerja kompléks tipe ieu, sarat kinerja pikeun baja kapang ogé béda.
Standar ASTM, DIN, ISO, EN, JIS, GB, jsb.
Bahan A53, A283-D, A135-A, A53-A, A106-A, A179-C, A214-C, A192, A226, A315-B, A53-B, A106-B, A178-C, A210-A- 1, A210-C, A333-1.6, A333-7.9, A333-3.4, A333-8, A334-8, A335-P1, A369-FP1, A250-T1, A209-T1, A335-P2, A369-FP2 A199-T11, A213-T11, A335-P22, A369-FP22, A199-T22, A213-T22, A213-T5, A335-P9, A369-FP9, A199-T9, A213-T9, 52M, 52M 150M19, 527A19, 530A30, jsb.
Ukuran

 

Panjangna: 1m-12m, atanapi upami diperyogikeun

lebar: 0.6m-3m, atawa sakumaha diperlukeun

Ketebalan: 10mm-500mm, atawa sakumaha diperlukeun

Beungeut permukaan hideung, grinding, polishing, panggilingan, machined, jsb.
Aplikasi Nalika ngolah kapang, sabab kapang gaduh rupa-rupa kagunaan sareng kaayaan kerja tina rupa-rupa kapang pisan béda, aya rupa-rupa bahan pikeun manufaktur kapang, sareng kapang baja mangrupikeun bahan kapang anu paling seueur dianggo.Tina baja struktural karbon umum, baja alat karbon, baja struktural alloy, baja alat alloy, baja spring, baja alat-speed tinggi, stainless steel tahan panas ka maraging baja jeung bubuk baja-speed tinggi nu minuhan kaperluan molds husus, Bubuk baja paeh tinggi-alloy, jsb baja paeh umumna bisa dibagi kana tilu kategori: baja paeh tiis karya, baja paeh panas jeung baja paeh palastik.
Bungkusan Paket ékspor standar, atanapi upami diperyogikeun.
istilah harga Ex-karya, FOB, CIF, CFR, jsb.
pangmayaran T / T, L / C, Western Union, jsb.
Sertipikat ISO, SGS, BV.
13-1-768x244
12-1-768x244

meunteun customer

Mudah-mudahan perusahaan tiasa lengket kana sumanget perusahaan "Kualitas, Efisiensi, Inovasi sareng Integritas", éta bakal langkung saé sareng langkung saé ka hareup.

 

Perusahaan ngagaduhan modal anu kuat sareng kakuatan kalapa, produk cekap, dipercaya, janten urang henteu hariwang pikeun gawé bareng sareng aranjeunna.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami