headbanner

Eunteung stainless steel

Eunteung stainless steel

pedaran pondok:

rentang harga FOB: 1000-6000 Kapasitas suplai: leuwih ti 30000T Ti kuantitatif: leuwih ti 2T waktos Pangiriman: 3-45 poé Pangiriman Port: Qingdao, Shanghai, Tianjin, Ningbo, Shenzhen Kategori: plat stainless steel Tags: 201, 202, 303, 304, 304L, 316, 316L, 317, 410, 420, 430, Hot rolled stainless steel strip, Stainless steel band, Stainless steel coil, Stainless steel plat ketebalan sedeng, Stainless steel patterned plate, Stainless steel strip, Stainless steel strip


Rincian produk

Tag produk

Barang panel eunteung stainless steel
Bubuka Panel eunteung stainless steel disebut oge panel eunteung.Beungeut pelat stainless steel digosok ku alat polishing ku cairan grinding sangkan kacaangan beungeut jelas sakumaha eunteung.aNumutkeun ketebalan, éta dibagi kana (1) plat ipis (2) plat sedeng (3) plat kandel (4) plat tambahan-kandel, dibagi kana (1) plat baja panas-digulung (2) plat baja tiis-digulung. nurutkeun métode produksi, sarta dibagi kana (1) nurutkeun ciri permukaan ) Galvanized lambar (hot-dip galvanized lambar, elektro-galvanized lambar) (2) Tin-plated lambar (3) lambar baja komposit (4) Warna coated baja lambaran.Dibagi kana (1) pelat baja jembatan (2) pelat baja alat keur ngagolakkeun (3) pelat baja pembuatan kapal (4) pelat baja armor (5) pelat baja mobil (6) pelat baja hateup (7) pelat baja struktural (8) pelat baja listrik (lambar baja silikon) (9) ) Spring baja plat (10) plat baja pikeun struktur umum jeung mékanis
Standar ASTM, DIN, ISO, EN, JIS, GB, jsb.
Bahan 201, 202, 301, 302, 303, S303, 304, 304L, 304N, 304LN, 305, 309S, 310S, 316. 329, 405, 430, 434, XM27, 403, 410, 416, 420, 431, jsb.
Ukuran Ketebalan: 0.3-60mm, atanapi sakumaha sarat anjeun

lebar: 600-2000mm, atawa sakumaha sasuai ka nu Anjeun

Panjangna: 1000-6000mm, atanapi sakumaha sarat anjeun

Beungeut NO.1, NO.2D, NO.2B, BA, NO.3, NO.4, NO.240, NO.400, Hairline, NO.8, Brushed, jsb.
Aplikasi hiasan arsitéktur, panto méwah, elevators decorating, cangkang tank logam, wangunan kapal, dipapaésan di jero karéta, kitu ogé karya outdoor, nameplate iklan, siling jeung cabinets, panels lorong, layar, proyék torowongan, hotél, imah tamu, hiburan. tempat, parabot dapur, industri lampu, jsb.
Bungkusan Paket ékspor standar, atanapi upami diperyogikeun.
istilah harga Ex-karya, FOB, CIF, CFR, jsb.
pangmayaran T / T, L / C, Western Union, jsb.
Sertipikat ISO, SGS, BV.
7-1
1

meunteun customer

Klasifikasi produk rinci pisan anu tiasa akurat pisan pikeun nyumponan paménta urang, grosir profésional.

 

Manajer penjualan ngagaduhan tingkat Inggris anu saé sareng pangaweruh profésional anu terampil, kami gaduh komunikasi anu saé.Anjeunna lalaki anu haneut sareng riang, kami gaduh kerjasama anu pikaresepeun sareng kami janten réréncangan anu saé sacara pribadi.

 

Téknologi anu saé, jasa saatos penjualan anu sampurna sareng efisiensi kerja anu efisien, kami pikir ieu mangrupikeun pilihan anu pangsaéna.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami