headbanner

pelat baja parabot rékayasa laut

pelat baja parabot rékayasa laut

pedaran pondok:

rentang harga FOB: AS $400-$800 / Ton

Kamampuhan suplai: leuwih ti 5000 / Ton per bulan

MOQ: leuwih ti 20 Ton

waktos pangiriman: 3-45 poé

Pangiriman Port: Qingdao, Shanghai, Tianjin, Ningbo, Shenzhen

 

Kategori: Plat baja Tags: 150M19, 530A30, A106-A, A135-A, A192, A209-T1, A226, A335-P9, A53, A53-A, Alloy plat baja struktural, Plat baja karbon, Korosi plat baja tahan, En46, Hot digulung plat baja, Low alloy plat baja, ketebalan sedeng plat baja


Rincian produk

Tag produk

Barang pelat baja parabot rékayasa laut
Bubuka Jenis utama baja pikeun rékayasa lepas pantai tiasa dibagi kana tilu kategori: platform lepas pantai, pembangkit listrik angin lepas pantai, sareng baja pipa minyak sareng gas bumi.Platform lepas pantai mangrupikeun tempat khusus pikeun operasi di sagara.Kahirupan jasa platform lepas pantai 50% langkung luhur tibatan kapal.Pelat baja anu dianggo kedah gaduh kakuatan anu luhur, kateguhan anu luhur, résistansi kacapean, résistansi cimata laminar, kamampuan weld anu hadé sareng résistansi korosi seawater.Ieu utamana dibagi kana dua kategori: platform pangeboran sarta platform produksi.Salian nahan pangaruh angin, ombak sareng arus, kakuatan lingkungan bencana sapertos angin topan, és, sareng gempa ogé kedah dipertimbangkeun.Salaku tambahan, syarat anu langkung luhur diajukeun pikeun anti korosi struktural, jinis struktur daérah tegangan tinggi sareng prosés las, sareng kabutuhan kakuatan ogé dipertimbangkeun.baja Z ngawangun, pelat ketebalan badag sarta pipelines dipaké.
Standar ASTM, DIN, ISO, EN, JIS, GB, jsb.
Bahan A53, A283-D, A135-A, A53-A, A106-A, A179-C, A214-C, A192, A226, A315-B, A53-B, A106-B, A178-C, A210-A- 1, A210-C, A333-1.6, A333-7.9, A333-3.4, A333-8, A334-8, A335-P1, A369-FP1, A250-T1, A209-T1, A335-P2, A369-FP2 A199-T11, A213-T11, A335-P22, A369-FP22, A199-T22, A213-T22, A213-T5, A335-P9, A369-FP9, A199-T9, A213-T9, 52M, 52M 150M19, 527A19, 530A30, jsb.
Ukuran

 

Panjangna: 1m-12m, atanapi upami diperyogikeun

lebar: 0.6m-3m, atawa sakumaha diperlukeun

Ketebalan: 0.1mm-300mm, atawa sakumaha diperlukeun

Beungeut Beresih, blasting jeung lukisan nurutkeun sarat customer.
Aplikasi Utamina dianggo dina baja pikeun platform lepas pantai, pembangkit listrik angin lepas pantai, sareng saluran pipa minyak sareng gas kapal selam.
Bungkusan Paket ékspor standar, atanapi upami diperyogikeun.
istilah harga Ex-karya, FOB, CIF, CFR, jsb.
pangmayaran T / T, L / C, Western Union, jsb.
Sertipikat ISO, SGS, BV.
7-768x244
1-2-768x244

meunteun customer

Staf layanan palanggan sabar pisan sareng gaduh sikep anu positip sareng kutang pikeun kapentingan urang, ku kituna urang tiasa gaduh pamahaman anu komprehensif ngeunaan produk sareng tungtungna urang ngahontal kasapukan, hatur nuhun!

 

Klasifikasi produk rinci pisan anu tiasa akurat pisan pikeun nyumponan paménta urang, grosir profésional.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami