headbanner

Coil baja alloy low

Coil baja alloy low

pedaran pondok:

rentang harga FOB: AS $400-$800 / Ton

Kamampuhan suplai: leuwih ti 5000 / Ton per bulan

MOQ: leuwih ti 20 Ton

waktos pangiriman: 3-45 poé

Pangiriman Port: Qingdao, Shanghai, Tianjin, Ningbo, Shenzhen

 

Kategori: Steel coil Tags: A106-A, A192, A199-T22, A199-T9, A213-T5, A213-T9, A335-P22, A369-FP2, A369-FP9, A53-A, Coil baja karbon, baja tiis coil, Tiis digulung baja coil, Hot digulung baja coil, Patterned baja coil


Rincian produk

Tag produk

Barang Coil baja alloy low
Bubuka Dina dasar baja struktural karbon kualitas luhur (tingali baja kualitas luhur), produk mumpuni dihasilkeun ku ngolah palastik baja kalawan jumlah total teu leuwih ti 5% tina alloying elemen (mangan, silikon, molybdenum, kromium, nikel). , niobium, vanadium, titanium, jsb).baja alloy low boga kakuatan tinggi, utamana kakuatan ngahasilkeun tinggi, kateguhan tinggi, kinerja las alus tur workability tiis tur panas.Sababaraha steels low-alloy ogé mibanda kamampuhan pikeun nolak atmosfir sarta seawater korosi, résistansi hawa lemah sareng résistansi ngagem.Dibandingkeun jeung steels biasa, pamakéan steels low-alloy tiasa nyimpen ngeunaan 30% tina logam.
Standar ASTM, DIN, ISO, EN, JIS, GB, jsb.
Bahan A333-1.6, A333-7.9, A333-3.4, A333-8, A334-8, A335-P1, A369-FP1, A250-T1, A209-T1, A335-P2, A369-FP2, A199-T31- T11, A335-P22, A369-FP22, A199-T22, A213-T22, A213-T5, A335-P9, A369-FP9, A199-T9, A213-T9, jsb.
Ukuran

 

Ketebalan: 0.4mm-8mm, atawa sakumaha diperlukeun

Lebar: 600mm-2500mm, atawa sakumaha diperlukeun

Panjangna: 1m-12m, atanapi upami diperyogikeun

Beungeut Varnished, checkered, jsb.
Aplikasi Kitchenware, tank, Processing Dahareun, cutlery, konstruksi, hardware rumah tangga, instrumen bedah, panerapan utama, parabot industri jeung salaku alloy struktural otomotif tur aerospace, jsb.
Bungkusan Paket ékspor standar, atanapi upami diperyogikeun.
istilah harga Ex-karya, FOB, CIF, CFR, jsb.
pangmayaran T / T, L / C, Western Union, jsb.
Sertipikat ISO, SGS, BV.
10 (2)
2-2 (1)

meunteun customer

Perusahaan ngagaduhan modal anu kuat sareng kakuatan kalapa, produk cekap, dipercaya, janten urang henteu hariwang pikeun gawé bareng sareng aranjeunna.

 

Pausahaan ieu boga pamanggih "kualitas hadé, waragad processing handap, harga leuwih lumrah", ngarah boga kualitas produk kalapa jeung harga, éta alesan utama urang milih cooperate.

 

Adhering kana prinsip bisnis kauntungan silih, urang boga urus senang tur suksés, urang pikir urang bakal mitra bisnis pangalusna.

 

Barang kakara katampi, kami wareg pisan, supplier anu saé pisan, ngarepkeun usaha pengkuh pikeun ngalakukeun anu langkung saé.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami