headbanner

kawat baja industri

kawat baja industri

pedaran pondok:

rentang harga FOB: AS $400-$800 / Ton

Kamampuhan suplai: leuwih ti 5000 / Ton per bulan

MOQ: leuwih ti 20 Ton

waktos pangiriman: 3-45 poé

Pangiriman Port: Qingdao, Shanghai, Tianjin, Ningbo, Shenzhen


Rincian produk

Tag produk

Barang Stok kawat industri
Bubuka Rod kawat mangrupa salah sahiji dimensi permukaan rusak pangleutikna tina baja bagian panas-digulung.Di nagara urang, baja buleud panas-digulung disadiakeun dina coils kalayan diaméter 5-9 mm sarta jumlahna aya dalapan spésifikasi disebut kawat rod.Kusabab rod kawat dikirimkeun dina coils, disebut oge rod kawat.Konsep rod kawat di nagara deungeun rada béda jeung di nagara urang.Salian bagian sirkular, aya ogé bentuk sejen, sarta diaméterna teu konsisten alatan kaayaan paménta béda jeung tingkat téhnologi produksi.Numutkeun pabrik rolling béda, éta bisa dibagi kana kawat-speed tinggi (kawat tinggi) jeung kawat biasa (kawat normal).Batang kawat umumna didamel tina baja karbon biasa sareng baja karbon kualitas luhur.Numutkeun katalog distribusi baja béda jeung kagunaan, rod kawat kaasup biasa low-karbon baja panas-digulung rod kawat buleud, kualitas luhur rod kawat baja karbon, las karbon rod kawat rod, quenched na tempered threaded rod kawat, rod kawat pikeun tali kawat. , sarta rod kawat pikeun kawat piano Jeung rod kawat stainless steel jeung saterusna.
Standar ASTM, DIN, ISO, EN, JIS, GB, jsb.
Bahan A53, A283-D, A135-A, A53-A, A106-A, A179-C, A214-C, A192, A226, A315-B, A53-B, A106-B, A178-C, A210-A- 1, A210-C, A333-1.6, A333-7.9, A333-3.4, A333-8, A334-8, A335-P1, A369-FP1, A250-T1, A209-T1, A335-P2, A369-FP2 A199-T11, A213-T11, A335-P22, A369-FP22, A199-T22, A213-T22, A213-T5, A335-P9, A369-FP9, A199-T9, A213-T9, jsb.
Ukuran Diaméter kawat: 1.25mm-12mm, atawa sakumaha diperlukeun.
Beungeut panas-dipped, listrik, galvanized, atawa sakumaha diperlukeun.
Aplikasi Batang kawat utamana dipaké pikeun dua tujuan: hiji dipaké salaku bahan wangunan;anu sanésna dianggo salaku bahan baku pikeun ngagambar kawat.Mesin Woven Steel Wire Mesh, Utamana Dipaké Di Laut, Walungan, Lake Levee, Protection Pikeun lamping Jeung Subgrade, Protection Tembok Jeung Diversity of Vegetasi Téknik Konstruksi Ékologis, Ogé Dipaké Strategi Konstruksi Saham, jsb.
Bungkusan Paket ékspor standar, atanapi upami diperyogikeun.
istilah harga Ex-karya, FOB, CIF, CFR, jsb.
pangmayaran T / T, L / C, Western Union, jsb.
Sertipikat ISO, SGS, BV.
37
38

meunteun customer

Manajer produk nyaéta jalma anu panas pisan sareng profésional, urang gaduh paguneman anu pikaresepeun, sareng tungtungna urang ngahontal perjanjian konsensus.

Sikep staf layanan palanggan pisan ikhlas sareng balesanna pas sareng detil pisan, ieu ngabantosan pisan pikeun deal kami, hatur nuhun.

Kalayan sikep positip "nganggap pasar, nganggap adat, nganggap élmu", perusahaan aktip aktip ngalaksanakeun panalungtikan sareng pamekaran.Mudah-mudahan urang gaduh hubungan bisnis anu bakal datang sareng ngahontal kasuksésan silih.

Staf layanan palanggan sabar pisan sareng gaduh sikep anu positip sareng kutang pikeun kapentingan urang, ku kituna urang tiasa gaduh pamahaman anu komprehensif ngeunaan produk sareng tungtungna urang ngahontal kasapukan, hatur nuhun!


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami