headbanner

I-beam baja

I-beam baja

pedaran pondok:

rentang harga FOB: AS $400-$800 / Ton

Kamampuhan suplai: leuwih ti 5000 / Ton per bulan

MOQ: leuwih ti 20 Ton

waktos pangiriman: 3-45 poé

Pangiriman Port: Qingdao, Shanghai, Tianjin, Ningbo, Shenzhen

 

Kategori: Profil baja Tag: A106-B, A192, A199-T22, A209-T1, A213-T22, A250-T1, A333-3.4, A369-FP2, A369-FP9, Baja sudut, Baja saluran, baja H-beam , rod baja héksagonal, rod baja Hot digulung, baja pasagi, billet Steel, rail Steel, rod baja


Rincian produk

Tag produk

Barang I-beam baja
Bubuka I-beam, ogé katelah balok baja, nyaéta baja panjang kalayan bagian melintang I ngawangun.I-beams dibagi kana I-beams biasa jeung light-tugas I-beams.Ieu mangrupa bagian baja I ngawangun.I-beams utamana dibagi kana I-beams biasa, light-tugas I-beams jeung wide-flange I-beams.Numutkeun babandingan jangkungna flange kana web, éta dibagi kana lega, sedeng, jeung sempit lega flange I-balok.Spésifikasi anu dihasilkeun ku dua anu munggaran nyaéta 10-60, nyaéta, jangkungna anu cocog nyaéta 10 cm-60 cm.Dina jangkungna sarua, I-beam lightweight ngabogaan flanges sempit, webs ipis jeung beurat hampang.Lega-flange I-beam disebut oge H-beam, sarta cross-bagian na dicirikeun ku suku paralel tur euweuh lamping di sisi jero suku.Ieu milik baja bagian ékonomi, nu digulung dina opat-luhur universal rolling ngagiling, ku kituna disebut oge "universal I-beam".I-beam biasa sareng I-beam tugas ringan parantos ngawangun standar nasional.
Standar ASTM, DIN, ISO, EN, JIS, GB, jsb.
Bahan A53, A283-D, A135-A, A53-A, A106-A, A179-C, A214-C, A192, A226, A315-B, A53-B, A106-B, A178-C, A210-A- 1, A210-C, A333-1.6, A333-7.9, A333-3.4, A333-8, A334-8, A335-P1, A369-FP1, A250-T1, A209-T1, A335-P2, A369-FP2 A199-T11, A213-T11, A335-P22, A369-FP22, A199-T22, A213-T22, A213-T5, A335-P9, A369-FP9, A199-T9, A213-T9, jsb.
Ukuran

 

Ukuran: 80*50*4.5mm-630*180*17mm, atawa sakumaha diperlukeun

ketebalan: 4.5mm-12.5mm, atawa sakumaha diperlukeun

Panjangna: 1m-12m, atanapi panjang anu sanésna diperyogikeun

Beungeut Hideung dicét atanapi galvanized, jsb.
Aplikasi Struktur mawa baja dina wangunan industri, Kolom jeung struktur ngarojong dina rékayasa bawah tanah, strue parabot Industrial dina kakuatan pétrokimia jeung listrik, Struktur pikeun sumebarna badag sarta aréa mékanis, Balok tina struktur baja dina wangunan industri jeung sipil, jsb.
Bungkusan Paket ékspor standar, atanapi upami diperyogikeun.
istilah harga Ex-karya, FOB, CIF, CFR, jsb.
pangmayaran T / T, L / C, Western Union, jsb.
Sertipikat ISO, SGS, BV.
22-768x244
22-244

meunteun customer

Pabrik ngagaduhan alat-alat canggih, staf anu berpengalaman sareng tingkat manajemén anu saé, janten kualitas produk ngagaduhan jaminan, kerjasama ieu santai sareng bagja!

 

Ngomongkeun kerjasama ieu sareng produsén Cina, kuring ngan ukur hoyong nyarios "well dodne", kami wareg pisan.

 

Simkuring ngarasa gampang cooperate kalawan parusahaan ieu, supplier pisan jawab, nuhun.There bakal gawé babarengan leuwih jero.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami