headbanner

Panas digulung strip

Panas digulung strip

pedaran pondok:

rentang harga FOB: AS $400-$800 / Ton

Kamampuhan suplai: leuwih ti 5000 / Ton per bulan

MOQ: leuwih ti 20 Ton

waktos pangiriman: 3-45 poé

Pangiriman Port: Qingdao, Shanghai, Tianjin, Ningbo, Shenzhen

 

Kategori: Strip baja Tags: 523M15, A106-B, A192, A209-T1, A210-C, A213-T11, A213-T9, A226, A333-1.6, A335-P2, A369-FP22, A53-A strip, Tiis digulung strip baja, Warna coated strip baja, En46, Galvanized strip baja, Silicon steel, Tinplate


Rincian produk

Tag produk

Barang Panas digulung strip baja
Standar ASTM, DIN, ISO, EN, JIS, GB, jsb.
Bahan A53, A283-D, A135-A, A53-A, A106-A, A179-C, A214-C, A192, A226, A315-B, A53-B, A106-B, A178-C, A210-A- 1, A210-C, A333-1.6, A333-7.9, A333-3.4, A333-8, A334-8, A335-P1, A369-FP1, A250-T1, A209-T1, A335-P2, A369-FP2 A199-T11, A213-T11, A335-P22, A369-FP22, A199-T22, A213-T22, A213-T5, A335-P9, A369-FP9, A199-T9, A213-T9, 52M, 52M 150M19, 527A19, 530A30, jsb.
Ukuran

 

Ketebalan: 0.05mm-6mm, atawa sakumaha diperlukeun

lebar: 8mm-1500mm, atawa sakumaha diperlukeun

Panjangna: sakumaha per sarat anjeun

Beungeut Anti sidik, Un-Anti-sidik, Palapis, Warna, perlakuan Bluing, Perlakuan Panas, jsb.
Aplikasi Bahan pangan, gas, metalurgi, biologi, éléktron, kimia, minyak bumi, alat keur ngagolakkeun, tanaga nuklir Alat médis, pupuk, jsb.
Ékspor ka Amérika, Australia, Brazil, Kanada, Peru, Iran, Italia, India, Britania Raya, Arab, jsb.
Bungkusan Paket ékspor standar, atanapi upami diperyogikeun.
istilah harga Ex-karya, FOB, CIF, CFR, jsb.
pangmayaran T / T, L / C, Western Union, jsb.
Sertipikat ISO, SGS, BV.
12
3-2

meunteun customer

Staf anu terampil, well-dilengkepan, prosés téh spésifikasi, produk minuhan sarat jeung pangiriman dijamin, pasangan pangalusna!

 

Kualitas bahan baku supplier Ieu stabil sarta dipercaya, geus salawasna geus luyu jeung sarat pausahaan urang nyadiakeun barang nu kualitas minuhan sarat urang.

 

Perusahaan di industri ieu kuat sareng kompetitif, maju sareng jaman sareng ngembangkeun sustainable, kami resep pisan ngagaduhan kasempetan pikeun gawé bareng!


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami