headbanner

Panas digulung plat baja

Panas digulung plat baja

pedaran pondok:

rentang harga FOB: AS $400-$800 / Ton

Kamampuhan suplai: leuwih ti 5000 / Ton per bulan

MOQ: leuwih ti 20 Ton

waktos pangiriman: 3-45 poé

Pangiriman Port: Qingdao, Shanghai, Tianjin, Ningbo, Shenzhen

 

Kategori: Plat baja Tags: 15CRMO, 527A19, A199-T9, A210-A-1, A213-T9, A53-A, Alloy plat baja struktural, B340LA, plat baja Karbon, Tiis digulung plat baja, Galvanized plat baja, HC380LA, HC420LA, Low alloy kakuatan tinggi plat baja, ketebalan sedeng plat baja, Q345A, Q345C


Rincian produk

Tag produk

Barang Panas digulung plat baja / lambar
Bubuka Ngagunakeun slab casting kontinyu atawa slab mekar salaku bahan baku, éta dipanaskeun ku tungku pemanasan leumpang, cai-tekanan tinggi ieu descaled lajeng asup ka ngagiling rolling kasar.Bahan rolling kasar dipotong sirah, buntut, lajeng asup kana pagawean rolling ngagiling pikeun rolling komputer-dikawasa.Saatos rolling final, éta ngalaman cooling laminar (laju cooling dikawasa komputer) jeung coiled ku coiler a jadi coil bulu lempeng.Sirah jeung buntut tina curlers bulu lempeng mindeng létah ngawangun jeung lauk-buntut ngawangun, kalawan ketebalan goréng jeung akurasi lebar, sarta edges mindeng boga defects kayaning bentuk gelombang, hemming, sarta bentuk munara.Beurat coil langkung beurat, sareng diaméter jero coil baja nyaéta 760mm.Saatos coil rambut lempeng diolah ku garis finish sapertos motong sirah, motong buntut, motong ujung, sareng multi-pass straightening sareng leveling, teras dipotong atanapi digulung deui janten: pelat baja anu digulung panas, flattened coil baja panas-digulung, tape Cut longitudinal jeung produk lianna.Lamun coil rengse panas-digulung ieu pickled pikeun miceun skala oksida jeung coated ku minyak, eta bakal jadi coil pickled panas-digulung.Produk ieu boga kacenderungan ka sawaréh ngaganti lambar tiis-digulung, sarta hargana sedeng, sarta eta geus deeply dipikacinta ku mayoritas pamaké.ductility alus, lambar tiis-digulung boga karasa tinggi jeung processing rélatif hese, tapi teu gampang deform sarta boga kakuatan tinggi.Kakuatan pelat panas-digulung relatif low, sarta kualitas permukaan goréng (oksidasi \ low finish), tapi plasticity alus, umumna sedeng jeung pelat kandel, pelat tiis-digulung: kakuatan tinggi \ karasa tinggi, permukaan luhur. finish, umumna pelat ipis, bisa dipaké salaku stamping dewan Dipaké.pelat baja panas-digulung boga sipat mékanis tebih inferior mun kerja tiis tur inferior mun forging processing, tapi boga kateguhan hadé tur ductility.
Standar ASTM, DIN, ISO, EN, JIS, GB, jsb.
Bahan A53, A283-D, A135-A, A53-A, A106-A, A179-C, A214-C, A192, A226, A315-B, A53-B, A106-B, A178-C, A210-A- 1, A210-C, A333-1.6, A333-7.9, A333-3.4, A333-8, A334-8, A335-P1, A369-FP1, A250-T1, A209-T1, A335-P2, A369-FP2 A199-T11, A213-T11, A335-P22, A369-FP22, A199-T22, A213-T22, A213-T5, A335-P9, A369-FP9, A199-T9, A213-T9, 52M, 52M 150M19, 527A19, 530A30, jsb.

Q345, Q345A, Q345B, Q345C, Q345D, Q345E, Q235B, HC340LA, HC380LA, HC420LA, B340LA, B410LA, 15CRMO, 12Cr1MoV, 20CR, 50, ACR

Ukuran

 

Panjangna: 1m-12m, atanapi upami diperyogikeun

lebar: 0.6m-3m, atawa sakumaha diperlukeun

Ketebalan: 0.1mm-300mm, atawa sakumaha diperlukeun

Beungeut beresih, pagawean, blasting sarta lukisan nurutkeun sarat Anjeun.
Aplikasi Jenis sareng kagunaan:

1. baja struktural

Utamana dipaké dina produksi bagian struktur baja, sasak, kapal jeung kandaraan.

2. Cuaca-tahan baja

Nambahkeun elemen husus (P, Cu, C, jsb), ngabogaan résistansi korosi alus sarta lalawanan korosi atmosfir, dipaké dina produksi peti jeung kandaraan husus, sarta ogé dipaké dina wangunan wangunan.

3. Baja pikeun struktur mobil

pelat baja-kakuatan luhur kalawan stamping alus sarta sipat las dipaké dina produksi FRAME mobil, kabayang, jsb.

4. Hot digulung baja husus

Baja karbon, baja alloy, sareng baja alat pikeun struktur mékanis umum dianggo dina produksi sababaraha bagian mékanis saatos perlakuan panas.

5. Tiis digulung plat aslina

Dipaké pikeun ngahasilkeun rupa-rupa produk tiis-digulung, kaasup CR, GI, lambar warna-coated, jsb.

6. Plat baja pikeun pipa baja

Cai mibanda kinerja processing alus sarta kakuatan compressive, sarta dipaké pikeun ngahasilkeun tekanan tinggi gas pembuluh tekanan ngeusi LPG, gas acetylene sarta sagala rupa gas kalayan volume internal kirang ti 500L.

7. plat baja pikeun bejana tekanan tinggi

Cai mibanda kinerja processing alus sarta kakuatan compressive, sarta dipaké pikeun ngahasilkeun tekanan tinggi gas pembuluh tekanan ngeusi LPG, gas acetylene sarta sagala rupa gas kalayan volume internal kirang ti 500L.

8. plat stainless steel

Stainless steel boga résistansi korosi alus tur utamana dipaké dina industri pangan, alat-alat bedah, aerospace, minyak bumi, jeung industri kimia.

Bungkusan Paket ékspor standar, atanapi upami diperyogikeun.
istilah harga Ex-karya, FOB, CIF, CFR, jsb.
pangmayaran T / T, L / C, Western Union, jsb.
Sertipikat ISO, SGS, BV.
7-768x244
1-2-768x244

meunteun customer

Manajer penjualan ngagaduhan tingkat Inggris anu saé sareng pangaweruh profésional anu terampil, kami gaduh komunikasi anu saé.Anjeunna lalaki anu haneut sareng riang, kami gaduh kerjasama anu pikaresepeun sareng kami janten réréncangan anu saé sacara pribadi.

 

Kualitas produk anu saé, sistem jaminan kualitas parantos lengkep, unggal tautan tiasa naroskeun sareng ngabéréskeun masalahna tepat waktu!


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami