headbanner

Hot rolled steel coil

Hot rolled steel coil

pedaran pondok:

rentang harga FOB: AS $400-$800 / Ton

Kamampuhan suplai: leuwih ti 5000 / Ton per bulan

MOQ: leuwih ti 20 Ton

waktos pangiriman: 3-45 poé

Pangiriman Port: Qingdao, Shanghai, Tianjin, Ningbo, Shenzhen

 

Kategori: Steel coil Tags: A179-C, A199-T22, A199-T9, A210-A-1, A213-T11, A213-T5, A214-C, A283-D, A333-7.9, A335-P1, A369- FP2, A53-B, Coil baja Karbon, Coil baja Chilled, Coil baja gulungan tiis, Coil baja alloy low, Coil baja Patterned


Rincian produk

Tag produk

Barang Hot rolled steel coil
Bubuka Hot-rolled steel strip umumna nujul kana coiled steel kalawan ketebalan 1-20mm, sarta rubak 600-2000mm.The panas-digulung strip baja bisa dipaké langsung salaku lambar baja panas-digulung, atawa baja tiis-digulung bisa disadiakeun salaku billet a.Dina waktu nu sarua, éta ogé dipaké salaku billet pikeun tiis-digulung, pipe dilas, sarta baja tiis-kabentuk.Ngagiling rolling strip panas nyaéta parabot utama pikeun produksi baja strip panas-digulung, nu boga kaunggulan efisiensi produksi tinggi, kaluaran tinggi, sarta kualitas alus.Aya opat métode pikeun strip baja panas-digulung nurutkeun lebar produk jeung prosés produksi: lega-band baja panas-rolling, lebar-band baja malik panas-rolling, sempit-strip panas-rolling, sarta ngagiling rolling planét baja panas-rolling. .Bahan baja strip kaasup baja karbon polos, baja alloy low, stainless steel sarta baja silikon.Utamana dipaké salaku bahan baku pikeun baja strip tiis-digulung, pipe dilas, tiis-kabentuk jeung dilas bagian baja atawa nyieun rupa-rupa komponén.
Standar ASTM, DIN, ISO, EN, JIS, GB, jsb.
Bahan A53, A283-D, A135-A, A53-A, A106-A, A179-C, A214-C, A192, A226, A315-B, A53-B, A106-B, A178-C, A210-A- 1, A210-C, A333-1.6, A333-7.9, A333-3.4, A333-8, A334-8, A335-P1, A369-FP1, A250-T1, A209-T1, A335-P2, A369-FP2 A199-T11, A213-T11, A335-P22, A369-FP22, A199-T22, A213-T22, A213-T5, A335-P9, A369-FP9, A199-T9, A213-T9, jsb.
Ukuran

 

Ketebalan: 0.4mm-2.5mm, atawa sakumaha diperlukeun

Lebar: 600mm-2500mm, atawa sakumaha diperlukeun

Panjangna: 1m-12m, atanapi upami diperyogikeun

Beungeut Bulistir, galvanized coated atanapi sakumaha sarat customer urang.
Aplikasi Utamana dipaké dina widang metalurgi, mesin, konstruksi kakuatan listrik, shipbuilding, militér (armor) konstruksi, rékayasa outdoor, alat mesin basa, bagian pungkur produk otomotif, motor, kimia, sarta billet dihasilkeun tina tiis-digulung, pipa dilas jeung baja tiis-kabentuk.
Bungkusan Paket ékspor standar, atanapi upami diperyogikeun.
istilah harga Ex-karya, FOB, CIF, CFR, jsb.
pangmayaran T / T, L / C, Western Union, jsb.
Sertipikat ISO, SGS, BV.
11 (2)
5-2 (1)

meunteun customer

Produk parusahaan kacida alusna, kami geus dibeuli na cooperated sababaraha kali, harga adil jeung kualitas assured, pondokna, ieu téh parusahaan dipercaya!

 

Ladenan garansi saatos-jualan tepat waktu sareng wijaksana, masalah sapatemon tiasa direngsekeun gancang-gancang, urang ngarasa dipercaya sareng aman.

 

Pagawe pabrik boga sumanget tim alus, jadi kami narima produk kualitas luhur gancang, sajaba, hargana ogé luyu, ieu téh pabrik Cina pohara alus sarta dipercaya.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami